Κι είναι εκείνες οι φορές που η αδιαφορία, σου την δίνει παραπάνω και από την απόρριψη…. Εκείνες οι φορές, που θα προτιμούσες να σε βρίσει έστω, έτσι για να νιώσεις ότι υπάρχει κάτι πίσω από τον εκνευρισμό.  Ξέρεις, καμιά φορά, ακόμα και τα κατεβατά μηνύματα, αυτά που είναι όλο παράπονο και μοιάζουν σαν ένα καλοφτιαγμένο κατηγορητήριο, είναι πιο ανώδυνα από το απόλυτο κενό….. 20:04 το μήνυμα εστάλη.  20:08 το μήνυμα ελήφθη.  21:17 διαβάστηκε.  22:00 τραγική συνειδητοποίηση: διαβάστηκε και χέστηκε!!! 

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

ΌΧΙ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο νετ…. Ούτε στο μέσσεντζερ!! 

Σε αγνοεί επιδεικτικά και όσο και αν θέλεις να το αρνηθείς, διαβάστηκε και χέστηκε.  Τα κακά νέα είναι πως αρνείται πεισματικά ακόμα και να σε χέσει.. τα καλά νέα είναι ότι γλύτωσες το ακόμα πιο εκνευριστικό, χεράκι του μέσσεντζερ! 

….Τα καλά νέα είναι πως πίσω από αυτό τον άκομψο τρόπο, κατάλαβες πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με αυτό το άτομο, που τόσο πολύ αδιαφορεί για σένα και τα συναισθήματά σου, ακόμη και σε ανθρώπινο επίπεδο, που προτιμά να μην σου απαντήσει καθόλου, ούτε καν τυπικά.. 

DAY 1 Εθελοτυφλείς και με ύφος ντεντέκτιβ παρατηρείς πότε είναι ενεργός κατόπιν τρίωρης τηλεφωνικής επικοινωνίας με κολλητό

DAY 2 the same

DAY 3 συνειδητοποίηση της κατάστασης

DAY 4 κλάμα

DAY 5 type & delete

DAY 6 διαβεβαιώνεις τον εαυτό σου ότι δεν τον/την θέλεις. ΤΕΛΟΣ

DAY 7 …

DAY 8 – STOP IT!!!

Το μήνυμα ελήφθη και παρελήφθη! Προφανώς και δεν ενδιαφέρεται. 

Αυτή είναι η αλήθεια, κι ας επέλεξε τον πιο σκληρό τρόπο να το δείξει…. Αντί λοιπόν να προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις ή ελαφρυντικά (αυτό εξαρτάται από το πόσο «ερωτευμένος» είσαι) δες την ουσία και όπως έπραξε αυτός/ή με το μήνυμά σου, πράξε κι εσύ και αγνόησε τον/την!!! Όχι για να τον φτύσεις και να κολλήσει, αλλά για να βάλεις τέλος στο όλο στόρυ, γιατί δεν σου αξίζει!  Άνθρωπος που δεν μπήκε στον κόπο – ούτε για τα μάτια του κόσμου – να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα, δεν αξίζει με κανένα τρόπο την σημασία σου.  Αξίζει μόνο την απαξίωσή σου!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
11
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!