Πόσο βαρετό θα ήταν  το ταξίδι σου σε ένα μουντό αεροπλάνο; Καθισμένος σε μια ατομική καρέκλα, περικυκλωμένος από άλλους ταξιδιώτες; Αρκετά πιστεύω! Αντίθετα, ένα ταξιδάκι με το πλοίο, θα σπάσει τη μονοτονία της διαδρομής. Ο λόγος; Βρίσκεται πιο κάτω…

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Επίσκεψη πολλών διαφορετικών μερών σε λίγες μέρες.

Αν το όνειρο σου είναι να επισκεφτείς όσο το δυνατό ποιο πολλά μέρη, τότε το πλοίο είναι το κατάλληλο μέσο. Σχεδόν κάθε μέρα φτάνεις σε καινούριους προορισμούς.  

Ταξιδιωτική βαλίτσα σε ένα μέρος.

Δεν χρειάζεται να κουβαλάς την βαλίτσα από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. Αφού έχεις την πολυτέλεια να ταξιδεύεις σε διαφορετικό προορισμό κάθε μέρα, η βαλίτσα σου μένει σε ένα μέρος. Ούτε διαφορετική διαμονή κάθε μέρα, ούτε μεταφορικό μέσο ούτε τίποτα.

travelstyle.gr

Οργάνωση

Το θετικό της κρουαζιέρας είναι ότι σου παρέχει το καθημερνό λεπτομερές πρόγραμμα. Περιέχει τις ώρες άφιξης και αναχώρησης στους προορισμούς, το χρονοδιάγραμμα των εκδρομών, τις ώρες φαγητού, τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες στο πλοίο, τα ωράρια λειτουργιών των καταστημάτων και άλλα πολλά που θα σε βοηθήσουν.

Κατάλληλο για οικογένειες

Είναι το κατάλληλο για να οικογένειες όπου έχουν μικρά παιδιά. Είναι ένα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον όπου υπάρχουν και δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να διασκεδάζουν οι μικροί ταξιδιώτες.

Ψυχαγωγία-Διασκέδαση

Στο πλοίο δεν βαριέσαι ποτέ. Οργανώνονται διάφορες δραστηριότητες όπως μπίνγκο, μαθήματα μαγειρικής και χορού, προγράμματα γυμναστικής, παιχνίδια, χειροτεχνίες, μαθήματα ξένων γλωσσών, διαλέξεις πάνω σε ιστορικά και αρχαιολογικά θέματα, συναυλίες, αθλητικά τουρνουά και παιχνίδια γνώσεων όπου περνάς ευχάριστα την ώρα σου.

Δωρεάν παροχές

Το καλύτερο στις κρουαζιέρες είναι οι δωρεάν παροχές. Μπορείς να κολυμπήσεις στις πισίνες, να γυμναστείς στα εξοπλισμένα γυμναστήρια, να κάνεις σάουνα και τζακούζι και να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη παροχή που είναι δωρεάν.

travelstyle.gr

Πες λοιπόν ΝΑΙ στην κρουαζιέρα και κλείσε εισιτήριο για μοναδικές εμπειρίες.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: airnews.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!