Περίεργες μέρες μωρό μου, το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα one way ticket και μια backpack στην πλάτη.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Σε αυτές τις μέρες που περνούμε  με την αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω μας, δεν ξέρουμε και εμείς οι travel bees τι να κάνουμε. Πολλές φόρες οι συνθήκες δεν θα είναι  κατάλληλες αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του κάθε ταξιδιώτη επικρατεί το πιο σκοτεινό σενάριο για ακόμα ένα lockdown.

Πλέον έχω κουραστεί να τριγυρνάω άσκοπα και ανούσια στα ίδια μέρη κάθε μέρα και νύχτα. Χρειάζομαι μια ριζοσπαστική αλλαγή ιδεών και για αυτό ήδη αρχίζω να προγραμματίζω το επόμενο ταξίδι για μια άλλη ήπειρο, με τη διαφορά ότι αυτή την φόρα το ticket μου θα είναι one-way. Δεν ξέρω αυτή η περιπέτεια πόσο θα κρατήσει, γιατί αυτή τη φορά θα την ονομάσω περιπέτεια και όχι ταξίδι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ότι χρειαστεί για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται.     

Οι συγκυρίες με ώθησαν να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να ξεφύγω από τη ζωή του καλοπερασάκια, αλλά είμαι έτοιμος πλέον να μελετήσω και να ζήσω από κοντά την κάθε κουλτούρα, τον κάθε πολιτισμό αλλά κυρίως τον κάθε άνθρωπο.

Βέβαια, για να μπορέσω να πραγματοποιήσω μία τέτοια αλλαγή, πρέπει να αρχίσω να αλλάζω τις συνήθειες μου και να καταφέρω να είμαι άνετος με την παρέα του εαυτού μου αποκλειστικά.

Αυτό θα γίνει με μια σειρά πράγματων που θα με προετοιμάσουν ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτές τις καταστάσεις.

Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος αυτής της προετοιμασίας, θα πάρω την backpack μου σαν σωστός solo traveler και θα αναχωρήσω για το άγνωστο και το αβέβαιο, αφήνοντας πίσω τη σιγουριά.        

Έχω αντιληφθεί με το πέρασμα του καιρού, ότι ο καθένας μας επιζητά μία αλλαγή στη ζωή του αλλά δεν έχουμε καταλάβει ότι για να πραγματοποιήσουμε μια αλλαγή, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που παίρνουμε αποφάσεις.

Μια απόφαση, που έχω ήδη πάρει εγώ.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
6
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!