Κεφάλαιο: Κάνοντας σφοδρές οικονομίες στις απουσίες της σχόλης μου.

Ήταν Νοέμβριος του 2019 και θα ταξίδευα στην Αγγλία για να επισκεφτώ κάποιους φίλους. Λόγω του ότι δεν ήθελα να επιβαρύνω τους φίλους που θα επισκεπτόμουν στην Αγγλία για αρκετές μέρες, είπα να κάνω κανένα τρελό συνδυασμό ώστε να επισκεφτώ ακόμα ένα προορισμό και να γνωρίσω ακόμη έναν πολιτισμό!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Βρισκω λοιπόν φτηνά εισιτήρια για  Βαρκελώνη για μια μέρα. Αυτό το μία μέρα μάλλον το έχω για εύκαιρο, αν θες διάβασε και το πιο παλιό μου άρθρο για μία μέρα στην Ιορδανία εδώ.

Φτάνω λοιπόν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και εκεί περνώ το aerobus για να κατευθυνθώ προς την place de catalunya. Από εκεί περπατάω περίπου 2 χιλιόμετρα και φτάνω στo hostel μου. Μπορώ να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που θα  έμενα σε hostel και λίγο άγχος το είχα. Όταν έφτασα στο hostel, το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό!

Το Hostel μου ονομαζόταν Bed and Bike δικαίως, αφού πρόσφερε στους επισκέπτες διαμονή σε κοινόχρηστο κοιτώνα της επιλογής τους και φυσικά ποδήλατο. Δίχως να χάσω καιρό παίρνω το ποδήλατο και αρχίζω να εξερευνώ τα σοκάκια της πόλης!

Πρώτος σταθμός λοιπόν η Sagrada Familia.

Ακολουθεί η οδός Las Ramblas ,η οποία είναι διάσημη για το street food της και σειρά έχει η δοκιμή των Ισπανικών μεζέδων (tapas) και της περίφημης παέγια .

Αν και ο καιρός δεν ήταν ιδανικός για βόλτα στην παραλία και ειδικά στη La Βarceloneta, είπα να το τολμήσω και τελικά δεν το μετάνιωσα!

Παρόλο που δεν είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσα να επισκεφτώ την Βαρκελώνη, μια ποδοσφαιρομάνα και να μην επισκεφτώ το γήπεδο του Camp Nou.

Είχε αρχίσει να βραδιάζει και σειρά είχε να αρχίσω να κατευθύνομαι προς το hostel μου γιατί τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή από την αυπνία της προηγουμένης μέρας .

Φτάνω λοιπόν εκεί, κάνω ένα μπανάκι και κάθομαι με μια παρέα Ισπανών για να δούμε ταινία.

Το επόμενο πρωί αναχώρησα από το hostel, πήγα στο αεροδρόμιο και εκεί για να είμαι ειλικρινής χάθηκα και λίγο γιατί ήμουν σε λάθος Terminal και πήρα την πτήση μου για να επιστέψω στην Αγγλία όπου με περίμεναν.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας παροτρύνω να μην περιμένετε τις ιδανικές συνθήκες για να ταξιδέψετε, γιατί αυτές ίσως να μην έρθουν ποτέ! Ταξιδέψτε, όποτε το θελήσετε ή όποτε το έχετε πραγματικά ανάγκη. Ειδικά σε καιρό κορωνοϊού, αυτές οι συνθήκες ίσως να μην έρθουν και ποτέ!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!