Οι αστυνομικές αρχές της Παραγουάης συνέλαβαν τον Βραζιλιάνο άσσο του ποδοσφαίρου με την κατηγορία απόπειρας εισόδου στη χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow
Το πλαστό διαβατήριο με το οποίο προσπάθησε να εισέλθει στη χώρα.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και ο αδερφός του Ρομπέρτο Ασσίς, επιχείρησαν να εισέλθουν στην χώρα με πλαστό διαβατήριο, έγιναν όμως αντιληπτοί γι’ αυτό και αρχικά ανακρίθηκαν από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι ίδιοι πάντως δήλωσαν ότι τα διαβατήρια τους δόθηκαν κατά την άφιξή τους στη χώρα.

Την Παρασκευή όμως τέθηκαν υπό κράτηση αφού ο δικαστής απέρριψε τη πρόταση του κατήγορου για εναλλακτική τιμωρία. Το Σάββατο τα δυο αδέρφια παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο κι ενώ αναμενόταν ότι θα αφεθούν ελεύθεροι  η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας έκρινε ότι το παράπτωμά τους είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνουν υπό κράτηση, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγουν από την Παραγουάη.

Οι δυο άντρες είχαν βρεθεί στη χώρα ως προσκεκλημένοι ενός ντόπιου ιδιοκτήτη καζίνο και θα παρευρίσκονταν σε δοκιμαστικά ποδοσφαίρου για παιδιά και στην προώθηση ενός βιβλίου.  

Πάντως πάρα τη περιπέτειά του ο Ροναλντίνιο σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη φυλακή της Παραγουάης εμφανίζεται χαμογελαστός.

Ο Ροναλτίνιο ποζάρει στη φυλακή χαρούμενος, παρά τη σύλληψή του απ’ τις αρχές!
Πηγή: BBJ sports
Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!