Ως ένα άτομο που αγαπώ την γραφή, το να δημοσιεύσω άρθρο σε επιστημονικό συλλογικό τόμο, μου έδωσε τα πιο όμορφα συναισθήματα που έχω ζήσει ποτέ.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Πώς ξεκίνησε και τι αφορούσε

 Όλο αυτό ξεκίνησε όταν σε ένα μάθημα της σχολής, όπου σπουδάζω, αποφάσισα να κάνω απαλλακτική εργασία, η οποία είχε θέμα, το πως αντιμετώπισαν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας το ζήτημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Λόγω της κατάστασης των προηγούμενων 2 ετών, το θέμα ήταν αρκετά επίκαιρο και με βοήθησε ώστε να βρω υλικό για να σχεδιάσω και να ολοκληρώσω την εργασία.

Το πιο σημαντικό ήταν, πως η εργασία ήταν αρκετά καλή, ώστε η καθηγήτρια να μου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθώ για κάποιους μήνες μαζί της, για να της δώσω την  μόρφη που πρέπει να έχει ένα επιστημονικό άρθρο. Αυτό που δε θα ξεχάσω είναι το πόσο με βοήθησε η καθηγήτρια μου στο να ανταπεξέλθω, αλλά και το πόσα πράγματα έμαθα μέσα από αυτή την διαδικασία.

 Η δημοσίευση και ο τόμος.

Η δημοσίευση έγινε σε τόμο, στον οποίο υπήρχαν ανάλογες εργασίες, οι οποίες αφορούσαν διάφορα θέματα γύρω από το θέμα της πανδημίας του Covid-19.

Η διόρθωση της εργασίας ολοκληρώθηκε κάπου μέσα στον Ιούνιο και από τότε περίμενα περίπου δύο μήνες μέχρι να γίνει η σελιδοποίηση. Το άρθρο το οποίο έγραψα εγώ σε συνεργασία με την καθηγήτρια μου, βρίσκεται στην σελίδα 191 και έχει τίτλο  «Εκπαιδευτική διαδικασία και πανδημία Covid-19. Αντιλήψεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.». Το άρθρο είναι σχετικά μικρό (9 σελίδες περίπου), σε σχέση με άλλα άρθρα που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο. Τέλος, στις τελευταίες σελίδες υπάρχουν και τα βιογραφικά όλων όσων συμμετείχαν στη συγγραφή των άρθρων.

Εμπειρία

Το να επιλέξω να κάνω την εργασία άρθρο, ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ. Ήταν αρκετά δύσκολο να την διορθώσω, ώστε να έχει την μορφή που έχει τώρα. Όλη η κούραση όμως, ήταν τελικά για καλό. Το συναίσθημα που είχα όταν είδα και έπιασα το βιβλίο στα χέρια μου ήταν απερίγραπτο. Ας μην ξεχνάμε πως με αρκετή δουλειά, αγάπη και πολύ θέληση όλα είναι πιθανά.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευεση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: outwittrade.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!