Νο.1 Rina ft Sin boy – Gigi

Το τραγούδι του Sin Boy “Gigi ” έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια views στο YouTube και έχει παίξει σε αμέτρητα νυχτερινά κέντρα και στο ραδιόφωνο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Νο.2 Sin boy x Madclip x Ypo x illeoo – Mama ?

Ένα τραγούδι που για κάποιους έχει γίνει εμμονή και για άλλους σπάσιμο νευρών είναι το «Mama του Sin Boy το όποιο έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια views.

https://www.youtube.com/watch?v=DL9X5u-wDgw

–OOPS SORRY- THE LINK IS NOT AVAILABLE! O Sin Boy διέγραψε τα τραγούδια του στο youtube!

Νο.3 Νίκος Οικονομόπουλος – Βαλ’ Το Τέρμα 

Ένα τραγούδι που  έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό είναι το «Βάλτο  τέρμα» του Οικονομόπουλου του  οποίου οι προβολές ανέρχονται αυτή τη στιγμή στα 11 εκατομμύρια.

Νο.4 Claydee & Eleni FoureiraLoquita

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Claydee τραγουδούν το τραγούδι “loquita”. Το τραγούδι μάλιστα έχει και το γνωστό «loquita challenge” που έγινε γνωστό ανά το παγκόσμιο και πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο χορεύουν το «loquita” ανεβάζοντας stories. Περισσότερα από 11 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ακούσει αυτό το τραγούδι.

Νο.5 Γιώργος Μαζωνάκης – Οινόπνευμα Φθηνό

Με 10 σχεδόν εκατομμύρια προβολές το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη «Οινόπνευμα Φθηνό» βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά τραγούδια του καλοκαιριού.

Νο.6 Χρήστος Μάστορας – Δεν Έχεις Ιδέα

Μια αγαπημένη μπαλάντα  του Χρήστου Μάστορα το «δεν έχεις ιδέα» έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό από το κοινό και μετρά σχεδόν 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Νο.7 Josephine – Τι

Η Josephine μια νέα τραγουδίστρια με ιδιαίτερη φωνή έρχεται για να μας μαγέψει. Το τραγούδι της «Τι» έχει ακουστεί τουλάχιστον 8 εκατομμύρια φορές.

Νο.8 Κωνσταντίνος Αργυρός – Πόσο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το τραγούδι «Πόσο» και τις 6 εκατομμύρια προβολές βρίσκεται ανάμεσα στα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια του καλοκαιριού!

Νο.9 Ειρήνη Παπαδοπούλου – Χαλάλι

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέστρεψε με ένα δυνατό χιτ το «Χαλάλι» το οποίο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και έχει συγκεντρώσει αυτή τη στιγμή που γράφω το άρθρο, 5,5 εκατομμύρια προβολές.

Νο.10 Έλενα  Παπαρίζου- Άσκοπα Ξενύχτια

Το τραγούδι «Άσκοπα Ξενύχτια» της Έλενας Παπαρίζου έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα τραγούδια.

Εντάξει, δεν είμαι και καταμετρητής της IFPI ούτε δουλεύω σε ραδιόφωνο. Απλώς κατέγραψα τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα views τους στο youtube αλλά και απ’ όσα άκουσα εγώ στις διακοπές μου! Ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου.

Αλήθεια, έχω ξεχάσει κάποιο;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!