Το Netflix πλέον αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες πλατφόρμες για παρακολούθηση ταινιών και σειρών. Οι συνδρομητές του είναι αμέτρητοι ανά το παγκόσμιο και συνεχώς αυξάνονται. Αν και εσύ παρακολουθάς συχνά το Netflix σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλές από τις σειρές και τις ταινίες που προσφέρει, είναι ισπανικές. Εγώ σου προτείνω 5 ισπανικές σειρές που πρέπει να προσθέσεις στην λίστα σου και να αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις, πέρα απ’ τις κλασικές που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε (La Casa di Papel & Elite).

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

1.Control Z – 2020

Η συγκεκριμένη σειρά είναι μια πρόσφατη κυκλοφορία του Netflix και αναφέρεται σε ένα χάκερ, ο οποίος αποκαλύπτει διάφορα μυστικά μαθητών και τους ταπεινώνει σε ολόκληρο το σχολείο. Η σειρά εκτυλίσσεται γύρω από την προσπάθεια για την αποκάλυψη του χάκερ.

2. Dark desire – 2020

H σειρά αφορά ένα ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας που στην προσπάθεια να ξεσκεπαστεί, αποκαλύπτονται διάφορα μυστικά, απιστίες, ανοιχτοί λογαριασμοί. Τελικά είναι αυτοκτονία ή φόνος;

3. Valeria – 2020

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο της σειράς, αυτή αναφέρεται σε μια κοπέλα με το όνομα Βαλέρια η οποία είναι συγγραφέας στο επάγγελμα. Στη προσπάθεια της να εκδώσει το δικό της βιβλίο μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, προσπαθεί να γράψει κάτι που θα ελκύσει το κοινό. Έτσι μέσα από τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το σύζυγο της και με τη βοήθεια των 3 φίλων της προσπαθεί να γράψει και να εκδώσει το δικό της βιβλίο.

4. Toy Boy – 2019

Η σειρά αυτή έγινε περισσότερο γνωστή κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αναφέρεται σε ένα νεαρό ο οποίος αποφυλακίζεται υπό όρους, αφού ήταν κατηγορούμενος για ένα φόνο και με τη βοήθεια μιας νεαρής δικηγόρου προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό ένοχο.

5. High seas – 2019

Η σειρά αναφέρεται στην δεκαετία του ’40. όπου 2 αδελφές ταξιδεύουν από την Ισπανία στη Βραζιλία με θαλάσσιο σκάφος και βρίσκονται αντιμέτωπες με την διερεύνηση μυστηριωδών θανάτων, που συμβαίνουν στο καράβι αλλά και στη θάλασσα.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: i0.wp.com, hips.hearstapps.com, thebuzzpaper.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!