Η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει πολλές απαιτήσεις και οι ηθοποιοί βλέπουμε ότι πρέπει να κάνουν πολλές θυσίες με σκοπό να πάρουν ένα ρόλο. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους, το μήκος των μαλλιών τους αλλά και πιο ακραίες αλλαγές εμφάνισης, όπως η απώλεια βάρους ή να βάλει επιπλέον βάρος.  Πάμε να δούμε μαζί πέντε ηθοποιούς που άλλαξαν πλήρως, με σκοπό να πάρουν τον ρόλο που επιθυμούσαν.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

brightside.me

            1.Τζάρεντ Λέτο

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον έχουμε δει να προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο που του δίνεται και να μην του προκαλεί κάποιο πρόβλημα η αλλαγή του σώματος του για κάθε ρόλο τον οποίο λαμβάνει. Αρχικά στην ταινία «Chapter 27», ο ηθοποιός πήρε 32 κιλά με σκοπό να πάρει τον ρόλο του ψυχοπαθή δολοφόνου, ενώ μετά την ταινία αυτή, ήρθε πίσω στα φυσιολογικό του κιλά. Ενώ στην συνέχεια με σκοπό να παίξει έναν ασθενή AIDS στην ταινία «Dallas Buyers Club» έχασε 23 ακόμα κιλά.

            2.Σαρλιζ Θερόν

Η πανέμορφη ηθοποιός με σκοπό να παίξει τη δολοφόνο στην ταινία «Monster» η οποία φαίνεται να είναι μια άσχημη γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με την όμορφη ηθοποιό, πήρε σχεδόν 14 κιλά!  Το ταλέντο της και η μεταμόρφωση της, τής χάρισε και το Όσκαρ.

rollingstone.com

            3.Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έκανε και εκείνος ακραίες αλλαγές στο σώμα του, με σκοπό να πάρει τους ρόλους που ήθελε. Το 1982 με την ταινία «Raging Bull», ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενώ ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του, πήρε 27 κιλά με σκοπό να παίξει τον ρόλο του πυγμάχου Jake La Motta.

blogspot.com

            4.Νάταλι Πόρτμαν

Η όμορφη ηθοποιός μας δείχνει ότι δεν φοβάται τις να βάλει ή να χάσει κιλά για ένα ρόλο, αλλά ούτε και να μείνει χωρίς τα μαλλιά της. Φαίνεται ότι στην ταινία «Black Swan» η ηθοποιός πήρε περίπου 10 κιλά, ενώ στην ταινία «V for Vendetta» η ηθοποιός ξύρισε τα μαλλιά της, κάτι που δεν θα κάναμε τόσο εύκολα εμείς!

allvipp.com

5.Τομ Χανκς

Ο Τομ Χανκς έκανε και εκείνος αρκετές θυσίες με σκοπό να πάρει τον ρόλο που ήθελε και πιο συγκεκριμένα στην ταινία «Cast Away» πήρε 25 κιλά και μάκρυνε τα μαλλιά του για τον ρόλο του Chuck Noland, ενώ μετά έπρεπε να χάσει τα 25 κιλά. Μετά από μερικά χρόνια ακόμα στην ταινία «Philadelphia», υποδυόμενος έναν άνδρα με AIDS έχασε ακόμα 10 κιλά.

Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έκαναν μεγάλες θυσίες με σκοπό να πάρουν ένα ρόλο και είτε άλλαξαν το σώμα τους είτε τα μαλλιά τους. Υπάρχουν πολλές απόψεις σχετικά με το αν είναι σωστό να βάζουμε τον εαυτό μας σε τέτοια διαδικασία και είναι δύσκολο να απαντήσουμε στο ερώτημα αν θα το κάναμε εμείς. Παρόλα αυτά όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι μας έδωσαν εκπληκτικές ερμηνείες οι παραπάνω ηθοποιοί.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!