Μόλις λίγες μέρες μετά την δίκη και μετά την απόφαση που έκανε την Ιωάννα να αισθανθεί ένα συναίσθημα δικαίωσης, αποφάσισε να βάλει τα καλά της και να παραβρεθεί στην εβδομάδα μόδας δίπλα από την αγαπημένη της Αννίτα Ναθαναήλ.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο jumpsuit έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση στη 29η AΧDW για να παρακολουθήσει το show του Tassos Mitropoulos.

espressonews.gr

 H Aννίτα Ναναθαήλ, είναι ο άνθρωπος ο οποίος στάθηκε δίπλα στην Ιωάννα, κρατώντας της το χέρι σε όλα τα χειρουργεία. Φυσικά, ήταν στο πλευρό της και κατά τη διάρκεια της δίκης. 

«Η Αννίτα είναι στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ, για να την υποστηρίξω. Και οι δύο αυτές γυναίκες (η Αννίτα και η κόρη της) είναι πανέμορφοι άνθρωποι, το οποίο είναι το σημαντικό για μένα»

bbend.net

 Η Ιωάννα δήλωσε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ότι είχε την ανάγκη να νιώσει ξανά αυτοπεποίθηση, μιας και μετά το τραγικότατο συμβάν που είχε, κλείστηκε στον εαυτό της.

«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα που άνοιξαν και έκλεισαν το show. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσο γι΄ αυτή τη δημιουργία, έχει επιμεληθεί το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παραβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω»

Της ευχόμαστε οι στιγμές αυτοπεποίθησης που ένιωσε εκείνο το βράδυ να είναι αμέτρητες από δω και στο εξής και αυτή η έξοδος να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: znews.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!