Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1983 στην Αθήνα και είναι ένας ολοκληρωμένος μουσικός, αφού τα καταφέρνει το ίδιο καλά τόσο ως τραγουδιστής, όσο και ως συνθέτης και στιχουργός.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι ένα από τους αγαπημένους μου Έλληνες καλλιτέχνες και σήμερα θα σας παρουσιάσω τα 5 αγαπημένα μου τραγούδια. Η απόφαση μου ήταν δύσκολη μιας και όλα του τα τραγούδια μου αρέσουν και είναι αγαπημένα!

1.Τίποτα

Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα δε θα μπορούσα να παραλείψω το νέο, ολόφρεσκο του τραγούδι με  τίτλο «Τίποτα» το οποίο είναι εκπληκτικό.

2.Αυτό που αγαπάς

Πιστεύω δεν υπάρχει κάποιος που να μην άκουσε αυτό το τραγούδι έστω και τυχαία. Είναι ένα τραγούδι με μια σπουδαία συνεργασία του με τον Πάνο Κατσιμίχα και πραγματικά είναι εξαιρετικό.

3.Άλλαξε τα όλα

Ένα άλλο ακόμα μοναδικό του κομμάτι είναι το «Άλλαξε τα όλα» με μια εξαιρετική μελωδία και στίχο. Άλλαξε τα όλα με μια αγκαλιά λοιπόν.

4.Άγρια Θάλασσα

Ίσως από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες είναι το τραγούδι «Άγρια Θάλασσα» μιας και συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

5.Πριν πεις Σ’ αγαπώ

Επειδή τα πιο πάνω τραγούδια είναι πιο πρόσφατα, ας μην ξεχνάμε και τις παλιές του τεράστιες επιτυχίες (όχι και πολύ παλιά) οι οποίες παραμένουν αγαπημένες μέχρι σήμερα.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: zinapost.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!