Επιτέλους έφτασε η στιγμή που περίμενες! Πανεπιστήμιο! Απίστευτο! Δύσκολη στιγμή μεν αλλά πόσες ήταν οι νύχτες που ξάπλωνες σε αυτό το ροζ μαξιλαράκι με τα μικρά άσπρα προβατάκια και έκανες τα πιο τρελά όνειρα για τη φοιτητική σου ζωή; Πόσες ήταν οι φορές που ήσουν έτοιμος να τα παρατήσεις, πόσα ξεσπάσματα είχες επειδή δεν βγήκε η άσκηση όπως έπρεπε. Πόσες φορές είπες στον εαυτό σου «Εγώ θα τα καταφέρω» γιατί πάνω από όλα είσαι πεισματάρης;

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Αναμονή και πάλι αναμονή. Η αναμονή όμως τελειώνει και πλέον είσαι ένας επίσημος φοιτητής. Αρχίζεις να οργανώνεις λοιπόν τη φοιτητική σου ζωή. Πως τη φαντάζεσαι; Μακριά από τους γονείς σου, αμέτρητα parties, ξενύχτια, νυχτοπερπατήματα, ταξίδια, σχέσεις, γνωριμίες με νέα άτομα και που και που ρίχνουμε  και κανένα διάβασμα έτσι για να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε στο Πανεπιστήμιο. Ως εδώ όλα είναι εντάξει.

spoudase.gr

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ονειρεύεται ελεύθερα»

Πλέον επίσημα αρχίζει η φοιτητική ζωή. Είναι τελικά όπως τη φανταζόσουν; Μακριά από τους γονείς σου και σε ένα νέο δικό σου σπίτι. Μαζί με το νέο σπίτι όμως έχεις και άλλες υποχρεώσεις παρεούλα με τη σκούπα να μαζεύεις το κάθε τι που πετάς κάτω, το πλυντήριο, το φαγητό που πρέπει μόνος σου να μαγειρέψεις, καθώς και τα έξοδα για τους λογαριασμούς, γιατί πλέον οι γονείς σου βρίσκονται μακριά. Τους χτυπάς κανένα τηλέφωνο όταν χρειάζεσαι χρήματα αφού τα τελείωσες πριν από το τέλος του μήνα. Και πίστεψέ με αυτό θα συμβαίνει πολύ συχνά…

avant-garde.com.cy

Τα parties, τα ξενύχτια, τα νυχτοπερπατήματα σίγουρα δεν θα λείπουν από το πρόγραμμα σου. Όλο και κάποιο πάρτι θα υπάρχει που θα θες να πας ασχέτως αν την επομένη έχεις σχολή και πρωινό ξύπνημα! Ένας καφές θα ταίριαζε για να ξυπνήσεις. Κάποιο πρόβλημα θα σε βασανίζει το βράδυ και θα θες να πας κάπου για να ξεφύγεις και να σκεφτείς. Οι γνωριμίες με νέα άτομα αμέτρητες αλλά λίγα θα σε κερδίσουν και θα παραμείνουν στη ζωή σου. Και ας μη ξεχάσουμε το διάβασμα, γιατί άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός που πας για να αποκτήσεις πτυχίο και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με διάβασμα.

Η φοιτητική ζωή είναι ένα κομμάτι που θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά σου, οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις θα είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες, γι’ αυτό φρόντισε να τη διασκεδάσεις όσο μπορείς!

i1.wp.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: vita.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!