Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και τι καλύτερο από το να κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου μαζί με τη κουβερτούλα και να απολαμβάνεις χριστουγεννιάτικες ταινίες; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που όλες οι ταινίες  είναι στο πνεύμα  των Χριστουγέννων και  μοιράζουν αγάπη. Ωστόσο υπάρχουν και οι ταινίες που παρουσιάζουν κάποιους κακούς χαρακτήρες αλλά εμείς δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε τις ταινίες  αυτές κάθε χρόνο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι κακοί αλλά αγαπημένοι μας χαρακτήρες :

1.Scrooge- Scrooge(1951)

lawliberty.org

Ποιος δεν χορταίνει να βλέπει αυτή την ταινία;  Ο Scrooge ένας μίζερος, εγωιστής και τσιγκούνης άνθρωπος που δεν πιστεύει καθόλου στην μαγεία των Χριστουγέννων έχει μια ευκαιρία να αλλάξει  μιας και την Παραμονή των Χριστουγέννων θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα που θα του δείξουν τα λάθη του και ανθρώπους που πιστεύουν πραγματικά στα Χριστούγεννα.

2.Ντάνιελ Στερν και Τζο Πέσι (Harry and Marv)- Home Alone, 1992

prod.manchestereveningnews.co.uk

Προσωπικά αποτελεί την αγαπημένη μου χριστουγεννιάτικη ταινία . Ο  αγαπημένος μας μικρός Κέβιν  επιβιβάζεται σε λάθος αεροπλάνο και καταλήγει στην Νέα Υόρκη όπου εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τους κακούς  Χάρρυ και Μάρβ τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει.  Αν και ο Χάρρυ και ο Μαρβ παρουσιάζονται ως κακοί χαρακτήρες  εμείς συνεχίζουμε να τους αγαπάμε για τις στιγμές γέλιου που μας χαρίζουν κάθε Χριστούγεννα.

3.Μπίλ Θόρντον (Γουίλ Στόουκ)- Bad Santa, 2003

onebauer.media

Ο Μπίλ Θόρντον υποδύεται τον Γουίλ Στόουκ ένα υποτιθέμενο  Αϊ-Βασίλη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων ο οποίος μαζί με το νάνο συνέταιρο του ληστεύουν το χρηματοκιβώτιο ενός καταστήματος μόλις οι πελάτες φεύγουν χωρίς να τους υποπτευθεί κανείς.

4.Βινς Βον, (Φρέντ ) –Fred Claus , 2007

reuters.com

Ο Βινς Βον στην ταινία Fred Claus  υποδύεται  τον μεγαλύτερο αλλά κάφρο αδελφό του Αϊ Βασίλη ο οποίος ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για να ζητήσει δανεικά από τον αδελφό του ωστόσο καταλήγει να επιλέγει ποια είναι τα καλά και κακά παιδιά.

5.Φρεντς Στιούαρτ και Μίσι Πάιλ (Marv and Vera)- Home alone , 2002

nocookie.net

Σε ένα ακόμα Home alone  οι κακοί χαρακτήρες είναι ο Μαρβ και η σύζυγος του Βέρα τους οποίους ο μικρός Κεβιν προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει από τη ληστεία του σπιτιού.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!