Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί μας φίλοι, που έτρεξαν να στηρίξουν την καμπάνια #beehome που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Πολλές ήταν οι ευφάνταστες φωτογραφίες που πόσταραν στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης στο hashtag #beehome, τις οποίες μπορείτε να δείτε τόσο στο facebook όσο και στο instagram πληκτρολογώντας το “beehome”.

Δείτε μερικές πιο κάτω:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από προηγούμενο άρθρο εδώ

Αν θες να στηρίξεις κι εσύ την καμπάνια, τότε δεν έχεις παρά να αντιγράψεις το κείμενο πιο κάτω και να “προκαλέσεις” 3-5 φίλους σου να κάνουν τη δοκιμασία αυτή, βάζοντας hashtag #beehome.

Αποδέχομαι την πρόκληση του Beezdom και συμμετέχω στην καμπάνια “Bee Home”. Με τη σειρά μου προκαλώ τους 1. …………. 2. …………… 3. …………….. να βγάλουν μια φωτογραφία και να την προωθήσουν στα μέσα δικτύωσής τους για να στηρίξουν την καμπάνια βάζοντας το hashtag #beehome. Οι νέοι του @Beezdom με την καμπάνια “Bee Home” έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το πρόβλημα του Κορωνοϊού. Όπως οι μέλισσες στηρίζουμε την ενότητα για την αντιμετώπιση του προβλήματος! #beezdom #beehome

Παρά να γράφεις δεξιά και αριστερά και να καταδικάζεις ή να επιρρίπτεις ευθύνες, δράσε υπεύθυνα στηρίζοντας την καμπάνια #beehome! Όλοι μαζί, μπορούμε. Ενωμένοι, μπορούμε! Σαν τις μέλισσες… ενωμένοι θα νικήσουμε!

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
11
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!