Στην αρχή όλα φάνταζαν ονειρικά.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τόσο ερωτευμένοι και οι δύο μας ανήμποροι να διακρίνουμε οποιοδήποτε ελάττωμα.

Τόσο ευτυχισμένοι, τίποτα να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά σ’ αυτό που ζούμε.

Πόσο όμορφα είναι όλα στην αρχή..!

Να γελάμε σαν μικρά παιδιά, να χαζεύουμε το ηλιοβασίλεμα, να ανοίγουμε τη ψυχή μας και να μιλάμε για τα πιο κρυφά μας όνειρα. Ήξερα πως ευχόμασταν και οι δύο το ίδιο… Αυτές οι στιγμές να κρατούσαν για πάντα…

Παρόλ’ αυτά το όνειρο τις πλείστες φορές κρατάει για λίγο… Σύντομα αρχίζουν τα προβλήματα…  Και γίνεται εφιάλτης. Λίγο η ρουτίνα, λίγο τα εμπόδια που αφήνουμε να μπούνε ανάμεσα μας, λίγο οι διαφωνίες… Και τελικά συγχυσμένοι με την όλη κατάσταση προσπαθούμε να βρούμε που ξεκινούν και που τελειώνουν τα λάθη. Ποιος φταίει και ποιος όχι. Ποιος θα κάνει πρώτος το βήμα. Του χωρισμού.

Άσε που ξαφνικά αρχίζουν να σε ενοχλούν όλα. Μετά αρχίζουν να με ενοχλούν και εμένα. Δεν είχες τον ίδιο ενθουσιασμό. Το καταλάβαινα όσο και να προσπαθούσες να το κρύψεις. Ίσως να μην τον είχα ούτε εγώ πια.

Τα ελαττώματα μας δεν ήταν πλέον δυσδιάκριτα. Όχι απλά τα παρατηρούσαμε, αλλά δεν τα αντέχαμε. Τα παράπονα να πέφτουν βροχή και από τις δύο πλευρές και να το παλεύουμε ακόμα να βρούμε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Που πάμε; Δεν έχει νόημα όλο αυτό! Ντρινν ντρινν! Κουδούνι για διάλειμμα…στη σχέση! Εγώ το ακούω, εσύ;

Αφού το βλέπεις δεν πάει άλλο. Ένα διάλειμμα ίσως να ήταν καλό και για τους δύο. Κάποια ξεκαθαρίσματα, αρχικά μέσα μας και μετά μεταξύ μας. Ίσως κάποια απόσταση να βοηθούσε. Αν αυτό κρατήσει θα φανεί στην πορεία. Εάν πραγματικά το θέλουμε και οι δύο. Πράγμα το οποίο αδυνατώ να καταλάβω απ’ τη στάση σου έως τώρα.. Πνιγόμαστε!!

Το βλέπω και ας μην το παραδέχεσαι. Δεν θες ούτε να το συζητάμε πια.

Ποιος ο λόγος να συνεχίσουμε έτσι;

Εννοείται πως δεν μπορείς να πετάξεις κάτι τόσο σημαντικό έτσι απλά αλλά δεν θα κάνουμε αυτό. Το καμπανάκι έχει χτυπήσει εδώ και καιρό!! Αρκετά αναβάλαμε αυτό το διάλειμμα και αρκετά αγνοήσαμε την κατάσταση, που όλο και χειροτερεύει…

Ένα διάλειμμα στην αγάπη λοιπόν, ένα διάλειμμα στη σχέση… Το κουδούνι χτυπά. Μην κάνεις πως δεν ακούς. Αρκετά το κουράσαμε!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
14
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!