Αιγόκερως, ζώδιο γης. Τον χαρακτηρίζει η παρορμητικότητα του, η υπευθυνότητα, το κύρος, η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός, η φιλοδοξία, η πειθαρχία και η αξιοπιστία του. Ταυτόχρονα όμως και η ψυχρότητα, η απαισιοδοξία, ο σνομπισμός και η σκληρότητα του. 

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Το λες και παράξενο-μυστηριώδες ζώδιο. Οι Αιγόκεροι έχουμε μια… ιδιαίτερη σχέση με τον έρωτα. Αρχικά, αναλόγως δύσκολα ερωτευόμαστε. Ζώδιο, που αξιολογεί προσεκτικά τον άλλον, που ερωτεύεται τα προτερήματα του. Έρωτας όχι τυφλός, αλλά λογικός. Οι Αιγόκεροι έχουν τη τάση να φλερτάρουν με ένα συγκεκριμένο, αλλά ταυτόχρονα γοητευτικό τρόπο. 

amazonaws.com

Στον έρωτα γι’ αυτούς, υπάρχει πάθος και δύναμη, αφού ο έρωτας για τους Αιγόκερους δεν είναι μια απλή υπόθεση. 

Είναι γεγονός ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν τους αρέσει η ήττα. Έτσι, είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή συντρόφου, θέλοντας να αποφύγουν την οποιαδήποτε απόρριψη κι αποτυχία. Το χειρότερο τους είναι η αργοπορία στα ραντεβού – μην το δοκιμάσεις -. Το γεγονός ότι δεν είμαστε και τα πιο εύκολα άτομα, αφού δύσκολα ερωτευόμαστε και εμπιστευόμαστε, καταλήγει στο ότι οι σχέσεις μας – όχι όλες – έχουν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. 

Κυνηγάμε την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Οι Αιγόκεροι αργούν να ανοιχτούν συναισθηματικά. Όταν όμως συμβεί είναι χείμαρροι. Δύσκολα μπορούμε να πληγώσουμε, αλλά τόσο εύκολα μπορούμε να πληγωθούμε, κυρίως από αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Ακόμα, θεωρούμε πως είναι καθήκον μας να στηρίζουμε, να προσφέρουμε και να προστατεύουμε τον άνθρωπο μας. Άτομα εμπιστοσύνης που ξέρουν να περιμένουν και να επιμένουν.  Είναι ένα ζώδιο που δεν απολαμβάνει τα παιχνίδια και την υπερβολικά ελεύθερη πλευρά της σχέσης. Οι Αιγόκεροι είναι πιστοί και σταθεροί στις σχέσεις τους. Θεωρούνται ιδανικοί σύντροφοι, αν αυτό που ζητάτε από μια σχέση είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. 

amazonaws.com

Είναι ρομαντικές και συναισθηματικές ψυχές. Όταν ερωτευτούν τα δίνουν κυριολεκτικά όλα. Εκφράζουν τα συναισθήματα τους με λόγια και πράξεις. Μην προσπαθήσεις ποτέ να υπόκριθείς ή να πεις ψέματα σε ένα Αιγόκερω – δεν σε σώζει τίποτα και ούτε πρόκειται ποτέ να σε συγχωρήσει-. 

Με λίγα λόγια, οι Αιγόκεροι με τη πρώτη ματιά φαίνονται εγωιστές, κλειστοί, ψωνάρες, σκληροί, ψυχροί χωρίς αισθήματα. Όταν όμως τους γνωρίσεις καλύτερα είναι ηφαίστειο συναισθημάτων, δείχνοντας τα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Είναι ένα τεράστιο κύμα ρομαντισμού. Είναι άτομα που μπορούν να δώσουν και να κάνουν τα πάντα για αυτόν/αυτήν που αγαπούν πραγματικά. Ξέρουν όμως να κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους. Αν καταφέρεις να τους βγάλεις τον πραγματικό συναισθηματικό τους εαυτό (με το απλά να σε συμπαθήσουν), τότε τους έχεις κερδίσει ήδη φίλε.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: astrology4u.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
2
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!