Ο έρωτας στην ζωή των ανθρώπων είναι ένα πολύ μεγάλο, αν όχι, το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής. Όλοι έχουμε ερωτευτεί κι όλοι έχουμε πονέσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην πλάση αυτή που να μην έχει πονέσει. Οι λόγοι είναι πολλοί και οι καταστάσεις ακόμη περισσότερες. Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο κομμάτι που μας έχει πονέσει όλους μηδενός εξαιρουμένου κι αυτό δεν είναι άλλο από τους απωθημένους έρωτες.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

                Ερωτεύτηκες μα αυτός ο έρωτας για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν προχώρησε. Σε αυτή την περίπτωση τα αισθήματα μπορεί να είναι αμοιβαία μα η ζωή να τα έφερε έτσι που γνωριστήκατε σε λάθος στιγμή. Έτσι κι εσύ τις πλείστες φορές καταλήγεις να πονάς, να μην μπορείς να ξεχάσεις και αυτά τα αιώνια «γιατί» να σε βασανίζουν για πολύ καιρό.

               Είμαι βέβαιη πως στο μυαλό σου αυτός ο άνθρωπος ήταν ο ένας, ο μοναδικός, αυτός που δεν θα έρθει πότε ξανά, που ήταν ο έρωτας της ζωής σου. Ήταν όμως στ’ αλήθεια; Αν η έκβαση ήταν διαφορετική και με τον άνθρωπο αυτόν ήσασταν μαζί πιστεύεις πως όλα αυτά θα ίσχυαν; Αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ, μα θα σου πω μερικές αλήθειες που θα απαλύνουν τον πόνο σου.

https://data.whicdn.com/images/306024493/original.jpg

whicdn.com

                 Τον άνθρωπο αυτόν τον έχεις εξιδανικεύσει, τον έχεις κάνει «Θεό» κι αυτό γιατί δεν υπήρξε η τριβή της καθημερινότητας. Δεν μπόρεσες να δεις τα ελαττώματα του, τα νευρά του, τις στιγμές που ήταν κακόκεφος, την συμπεριφορά του σε έναν καυγά. Όταν δεν υπάρχει λοιπόν αυτή η τριβή δεν μπορείς να ξέρεις ποιος πραγματικά είναι ο άλλος. Σκέψου λοιπόν ένα κουτί με ένα όμορφο περιτύλιγα. Αν δεν το ανοίξεις ποτέ αυτό το κουτί δεν θα μπορέσεις να μάθεις εάν το περιεχόμενο θα σου αρέσει. Όσο όμορφο κι αν μοιάζει ένα ζευγάρι παπούτσια τι να το κάνεις εάν είναι ένα νούμερο μικρότερο και σε πονάει σε κάθε βήμα;

Μπορείς να καταλάβεις που το πάω έτσι; Όταν ερωτευόμαστε βλέπουμε μονάχα τα θετικά και τα όμορφα του άλλου κι αυτό είναι λογικό. Όταν όμως περάσει ο καιρός μπορούμε να καταλάβουμε εάν με αυτόν τον άνθρωπο θέλουμε να είμαστε για πάντα μαζί ή εάν απλώς δεν μας κάνει.

Οι απωθημένοι έρωτες λοιπόν είναι τόσο δυνατοί και μένουν τόσο ζωντανοί και μετά από καιρό γιατί δεν κατάφεραν να ζήσουν ποτέ πραγματικά μα μονάχα στην καρδιά και στο μυαλό σου. Άσε τους να πετάξουν μακριά και βγες από τα δεσμά που φυλακίζουν τη ψυχή σου τα «αν» και τα «γιατί».


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: maxmag.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!