Δεν ξέρω ποιος ή τι ευθύνεται, αλλά πολλές φορές οι γυναίκες κάπου το χάνουμε. Τρώμε αμάσητο κάθε παραμύθι που μας πουλά η τηλεόραση και το cinema και νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι κινηματογραφικό, αν φάμε κι ένα χαστούκι! Δεν είσαι αγαπητή μου η Ζωή Λάσκαρη να περιμένεις το βαρβάτο χαστούκι από τον Φαίδων Γεωργίτση, ούτε η Βουγιουκλάκη που έπαθε το ίδιο από τον Παπαμιχαήλ και στο τέλος όλα καλά όπως σε κάθε παραμύθι.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Άλλωστε η βία, από πότε θεοποιήθηκε και μας αρέσει κιόλας;

Λάθος, πραγματικά πολύ λάθος προσέγγιση. Δεν όρισε κανένας ότι  ο άντρας ο σωστός, με τα παντελόνια πρέπει να σε πληγώνει. Μην καθησυχάζεσαι με τέτοιες παράλογες αντιλήψεις  και κυρίως μην τις αναπαράγεις. Αυτό που εσύ ονομάζεις πάθος εγώ το ονομάζω βλακεία. Δεν ξέρω αν είναι ο δικός μου τρόπος σκέψης λανθασμένος, αλλά δεν μπορώ να πειστώ ότι κάποιος που σε μειώνει, σε βρίζει, σε κακομεταχειρίζεται είναι Ο άντρας.

Άντρας είναι αυτός που δεν θα σ’ αφήσει από τα μάτια του, που θα σε μεταχειρίζεται σαν στολίδι -όχι σαν σκουπίδι-, που δεν θα αντέχει καν έστω φευγαλέα να περάσει  από το μυαλό του η σκέψη  να σε χάσει .

Αναζητήστε άντρες σαν τον George Peppard  στο Breakfast at Tiffany’s , σαν το Kevin Costner στο Bodyguard   και τον Richard Gere στο Pretty woman.

Από πότε άρχισε ο έρωτας να είναι λίγος χωρίς εντάσεις και τσακωμούς; Έχω χάσει επεισόδια; Και αν έχω χάσει δεν θέλω να τα δω είμαι ευχαριστημένη με το μικρόκοσμο μου και τις αντιλήψεις μου. Αλίμονο σε σένα που περιμένεις τέτοιο έρωτα. Αν βλέπει άλλες δεν κλαις για να τον κρατήσεις, δεν ονειρεύεσαι ότι βρίζεστε και μετά σε φιλά γεμάτος πάθος  και μετάνοια και όλη η πικρία εξαφανίζεται ως δια μαγείας από μέσα σου. 

Δεν είναι σιρόπι ο διαπληκτισμός για να σε γιατρέψει, ούτε σπίρτο που θα ανάψει το πάθος.

 Έτσι ξεπουλάς την πληγωμένη σου καρδιά, αυτή που έσπασε σε χίλια κομμάτια μόλις έμαθες τα κατορθώματα του. Δεν είσαι εξαρτημένη από αυτόν! δεν σε πωρώνει απλά προσωρινά καλύπτει μια συναισθηματική σου ανάγκη.  Αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα άνθρωπο που θα  σε σκέφτεται, θα σου φέρνει τα αγαπημένα σου λουλούδια, που θα απλώσει τον κόσμο ολόκληρο μπροστά σου. Αυτού του ανθρώπου το χαμόγελο πρέπει να σε πωρώνει, οτιδήποτε άλλο είναι ψευτοανάγκη, δεν υπάρχει, την έχεις κατασκευάσει εσύ στο μυαλό σου. 

Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι στρατηγικής και μίσους. Ως κατάσταση πρέπει να σου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι έρωτας είναι κάτι άλλο, ανάγκη, εμμονή, εξάρτηση; Όχι όμως έρωτας.

Μην παραποιείς κάτι τόσο όμορφο για να δικαιολογείς τον εαυτό σου,  βγες από την εγώπολη σου ρίξε τα τείχη και γεύσου το απόλυτο μπορείς!!

Άφησε πίσω σου καθετί που σε πληγώνει και άκου την καρδιά σου. Εκείνη θα σε οδηγήσει εκεί που αξίζεις να είσαι !!!  

Υ.Γ.: Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή βίας, είτε απέναντι στις γυναίκες, είτε απέναντι στους άνδρες. Η βία δεν έχει θέση στην αγάπη, δεν έχει θέση στον έρωτα, ούτε γι’ αστείο!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
12
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!