Σ΄ ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους, ξεχωρίζω τη φωνή σου.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Σε ένα κόσμο γεμάτο αγνώστους σε ξεχωρίζω εσένα.

Μέσα σε ένα λιβάδι γεμάτο λουλούδια, κόβεις το 1 που σε καλεί, αυτό είναι το λουλούδι σου. Και θα το φροντίζεις και θα σε φροντίσει κι αυτό. Μπορεί να έχουν περάσει μέρες αλλά έχω ακόμη τη γεύση των χειλών σου στα δικά μου.

ak8.picdn.net

Όλα για μας είναι δεδομένα. Αυτά είναι τα αισθήματα που σε φέρνουν κοντά, που κρατούν τη μνήμη σου ζωντανή στο μυαλό μου. Είναι και τα αισθήματα που καταλήγουν σε εσένα. Σε μια αγκαλιά, μια φωλιά. Είναι ο φόβος, το κρύο το φόβου. Εκείνο το κρύο το διαπεραστικό. Κανένα σακάκι δεν το ζεσταίνει.

Είναι αυτό το κρύο που διαπερνά σάρκα και οστά να φτάσει στη ψυχή σου να τη παγώσει. Και σε κάνει να θέλεις εκείνη την αγκαλιά, τη φωλιά τη ζεστή. Να νιώσεις αυτά τα χάδια που σου γεμίζουν τη καρδιά με μια φωτιά σαν πυρκαγιά. Και αυτή η πυρκαγιά σε ζεσταίνει, σε κρατά ζωντανό.

ak3.picdn.net

Είναι ο θυμός που τα σπάει όλα, ποτήρια, βάζα και ανθρώπους. Είναι η κραυγή και η ένταση. Τα χτυπήματα και οι βρισιές. Όλα αυτά γίνονται καπνός, εξατμίζονται σε μια αγκαλιά. Καθαρίζει το μυαλό σου, και σκέφτεσαι καθαρά. Είναι και η στοργή, που δείχνεις σε αυτό τον άνθρωπο, τον άνθρωπό σου. Είναι αυτή η ζεστασιά που νιώθεις όταν τον κρατάς από το χέρι και τον κοιτάς στα μάτια, και αφήνεις την καρδιά σου να μιλήσει, την αφήνεις να ανθίσει.

Και θα το δεις πως αυτό το λουλούδι που έχεις κόψει θα γίνει ένα ολόκληρο λιβάδι μόνο για σένα. Και κάθε δρόμος και μονοπάτι θα καταλήγει σε αυτό το δικό σου λιβάδι.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: whicdn.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!