Απώλεια. Η λέξη που σχηματίστηκε στο μυαλό μου, όταν άκουσα αυτό το τόσο καταπληκτικό τραγούδι. Τι κάνεις όταν ο άλλος σου γίνεται απαραίτητος, όταν νιώθεις ότι είναι πλέον κομμάτι της ζωής κάποιου άλλου και χάθηκε σαν ένα όνειρο το πρωί; Μένεις να μετράς σημάδια και να αναρωτιέσαι πως να ζήσεις με μισή καρδιά? Εκείνο το ζωτικό όργανο που τόσο συνδέθηκε με τον έρωτα, πως πλέον κομματιασμένο να λειτουργήσει σωστά; Παρακαλάς να σου δώσει ο άλλος πίσω το κομμάτι που σου έκλεψε, άλλωστε αυτός έχει την δικιά  του ακέραια, γιατί κρατά το δικό σου κομμάτι, εμποδίζοντας σε να ξανανιώσεις. Πώς τολμά?

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

ak.picdn.net

Γιατί αυτός που νιώθει στο τέλος βγαίνει ζημιωμένος? Σε μια εποχή που ο αγνός ο ατόφιος έρωτας σπανίζει, που λίγοι έχουν την τόλμη να βγουν μπροστά να ξεγυμνώσουν την ψυχή τους, έρχεσαι εσύ και τους καταρρακώνεις. Πλησιάζει εκείνη η μέρα που θα γίνουμε όλοι εργοστασιακά ρομπότ, φτιαγμένα στην εντέλεια, χωρίς συναισθήματα, χωρίς την αίσθηση του πόνου να διαπερνά ολόκληρο το σώμα, μόνο κρύο μέταλλο, κενό και ανοσία σε κάθε τι που σε κάνει να υποφέρει. Η καρδιά δεν θα υπάρχει πια όλα θα είναι προγραμματισμένα, απλουστευμένα, ακίνδυνα για το εγώ σου. Καμία φορά σκέφτομαι πως ίσως να είναι καλύτερα έτσι, θωρακίζεις τον εαυτό σου, και δεν χρειάζεται να αναζητάς πια την καρδιά σου, δεν την χρειάζεσαι, έχεις το μυαλό που σου υποδεικνύει τι να κάνεις.

s3.envato.com

Μα ξέρω πως λέω ψέματα πάντα θαύμαζα και θα συνεχίσω να θαυμάζω όσους μάχονται όσους το αίμα δεν πάγωσε στις φλέβες τους και ξέρουν να σηκώνονται όσο και αν υποφέρουν. Γιατί αυτό είναι ο άνθρωπος: συναίσθημα. Χιλιάδες περίπλοκα συναισθήματα σε ένα μόνο σώμα και καλώς ή κακώς η ευφορία του έρωτα είναι ένα από τα σημαντικότερα. Αρνούμαι λοιπόν να συμμετάσχω σ’ αυτόν τον ψεύτικο κόσμο που ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του. Συνεχίζω να αισθάνομαι όποιο και αν είναι το τίμημα, γιατί στον έρωτα αν δεν καίγεσαι δεν ζεις.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: ak.picdn.net


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!