Λένε πως το σπίτι σου είναι εκεί που μένεις. Ίσως εκεί που νιώθεις πιο άνετα από άλλους χώρους. Λάθος. Σπίτι είναι εκεί που ανήκει και η καρδιά σου. Είστε ένα εξάλλου. Αλλά ο κόσμος είναι ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεπίδρασης. Όλοι είμαστε μέρος του. Όταν αγαπάς και μισείς. Όταν βοηθάς αλλά και όταν τιμωρείς. Είσαι ένα. Αλλά όλες οι αλληλεπιδράσεις έχουν κάτι κοινό. Γίνονται σε ζευγάρια. Κι εσύ έχεις ένα ζευγάρι κάπου στον κόσμο. Το δύσκολο είναι να το βρεις.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

amazonaws.com

Ας βάλουμε ένα στοίχημα. Ψάξε κάθε καρδιά. Ψάξε παντού και σε όλους για μια καρδιά που να χώρας. Κενό θα βρεις σε όλους μας. Όλοι έχουμε ένα κενό μέσα μας που μας συμπληρώνει. Αλλά αυτά τα κενά είναι άδεια για σένα. Ένα ατέλειωτο είναι για σένα. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Δεν έπρεπε να ήσουν εδώ. Το σκοτάδι εδώ είναι σαν πίσσα. Δυσκολεύεσαι να κινείσαι και όσο μένεις πνίγεσαι. Ίσως έτσι νιώθεις όταν δεν είσαι με αυτό που αγαπάς. Λες και κολυμπάς σε πίσσα. Ψάξε σε όλες τις καρδιές και όλες το ίδιο αφιλόξενες θα είναι. Εκτός από μία. Μια που σου φαίνεται μικρότερη. Γιατί εσύ θα την κανείς μεγαλοπρεπή. Μόνο μία.

hrzone.com

Μόνο μία καρδιά μπορεί να σε χωρέσει. Να σε φιλοξενήσει. Και συ μόνο μίας καρδιάς μπορείς να γίνεις το σπίτι. Γιατί είναι γραφτό να βρεις αυτό που πρέπει να βρεις. Είστε συνδεδεμένη με μια κλώστη. Χώρια ή μαζί, αυτή η κλωστή σας ενώνει. Ενώνει το κόσμο μεταξύ των ανθρώπων. Γιατί είναι γραφτό να βρεις αυτό που αγαπάς και να γίνεται ένα. Να γίνεται μια σταγόνα στο ωκεανό της αγάπης που λούζει το κόσμο μας.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: talkspace.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!