Σήμερα θα συζητήσουμε για τη μαζοχιστική τάση κάποιων γυναικών να ελκύονται σε ένα συγκεκριμένο τύπου άντρα που δεν είναι άλλος από αυτόν του «κακού παιδιού». Δυστυχώς, εκατομμύρια καλές και αξιόλογες γυναίκες – συνειδητά ή ασυνείδητα – γουστάρουν τα κακά παιδιά, και η προτίμηση τους αυτή τους έχει οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για τη ψυχική τους υγεία και διάθεση.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά θα επιχειρήσουμε να ξεμπλέξουμε λίγο τα πράγματα για όσους βρίσκονται σε απόλυτη άγνοια, και να αναλύσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που (ίσως να) ωθούν τις γυναίκες στην αγκαλιά του πρώτου μπελά που θα βρουν μπροστά τους.

1. Ο δυναμισμός του

Καταρχάς, ο μπελάς θα κάνει πάντα τη πρώτη κίνηση για να σε γνωρίσει. Και αυτό γιατί δεν πολυσκέφτεται τα πράγματα ούτε το πως θα σου φανεί εσένα η κίνηση του. Πολύ απλά, ρισκάρει. Αφού του άρεσες, θα έρθει να σου μιλήσει, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο δυναμισμός που εκπνέει λοιπόν, είναι αρκετά ελκυστικός ώστε να κερδίσει το ενδιαφέρον του θηράματος του και έτσι, να καταφέρει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε τόσο άνετα.

2. Η αυτοπεποίθηση του

Όταν έχεις αυτοπεποίθηση γι’ αυτό που είσαι, νιώθεις όμορφος και πιστεύεις πως έχεις ή είσαι κάτι ξεχωριστό, αυτό βγαίνει προς τα έξω (όπως και στη περίπτωση που πιστεύεις το αντίθετο). Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό κάνει τους ανθρώπους γύρω σου (τουλάχιστον) να σε θαυμάζουν. Η Αυτοπεποίθηση τον κακών παιδιών έχει μια σαγηνευτική γοητεία που δεν περιγράφεται και είναι το πρώτο πράγμα που θα έχει ένας σωστός μπελάς.

3. Υπόσχεται μυστήριο..

Μαζί του είσαι πάντα σε εγρήγορση γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται ή/και τι θέλει. Αυτό το πέπλο μυστηρίου συνήθως απλώνεται, επειδή ούτε ο ίδιος ξέρει τι θέλει. Αλλά τι σημασία έχει; Το μυστήριο παραμένει, δεν τον έχεις δεδομένο και σε κάνει να θέλεις να καταλάβεις τι σκέφτεται με όλους τους τρόπους.

4. Είναι απρόβλεπτοι!

Μαζί με ένα κακό παιδί δεν ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να σου ξημερώσει. Σε αιφνιδιάζουν, σε γεμίζουν εκπλήξεις εκπληρώνοντας έτσι αυτό που ποθεί η καρδιά σου για να βγει από την καθημερινότητα.

5. Το κυνηγητό

Σε όσες γυναίκες αρέσει ο άντρας να είναι κυνηγός, είναι αυτόματα πιο ευάλωτες απέναντι σε ένα κακό παιδί. Αυτός θα θα σε κυνηγήσει μέχρι να σε κατακτήσει με πάθος, επιμονή και υπομονή. Η διαδικασία αυτή τους εξιτάρει και την απολαμβάνουν στο έπακρο. Τα δικά σου «όχι» τον πεισμώνουν περισσότερο. Θα γυρίσει την γη ανάποδα μέχρι να ακούσει το «ναι» και να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά. Και θα τα καταφέρει.

6. Γιατί πιστεύω πως μαζί μου θα ναι αλλιώς…

Σε συνέχεια του προηγούμενου σημείου, όλη αυτή η διεκδίκηση από μέρος του, σε κάνει να πιστεύεις πως στη πραγματικότητα, η ιδιότητα του κακού παιδιού είναι μόνο μια βιτρίνα και πως αν ερωτευτεί πραγματικά (εσένα συγκεκριμένα) θα εμφανιστεί ένας ευαίσθητος άντρας. Δυστυχώς, η εκδοχή αυτή πρέπει να παραμείνει εκεί που την πρωτοείδαμε όλες οι ονειροπόλες. Στα παραμύθια. Στη πραγματική ζωή, καμία ψυχή δε θέλει στ’αλήθεια να σωθεί και κανένας δρόμος δεν έχει χαθεί. Συνήθισα να φιλάω βατράχους, μα πρίγκιπα δε βρήκα.

Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του αρσενικού φύλου, αλλά όσο αφορά τις γυναίκες, δεν πιστεύω πως διαχωρίζουν τους άντρες σε ‘καλά’ και ‘κακά’ παιδιά πριν τα ερωτευτούν. Ίσως υπάρχουν απλά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία αποζητούν σε οποιοδήποτε άντρα. Απλώς, τα συγκεκριμένα αυτά χαρακτηριστικά συνήθως τα έχουν τα κωλόπαιδα. Κακώς, αλλά ναι.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: endinghiv.org.au

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!