Όπως είναι γνωστό και ακούγεται τα τελευταία χρόνια, η Amber Heard κακοποιούσε τον σύντροφο της Johnny Depp ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η δίκη για αυτή την υπόθεση ξεκίνησε και αρκετός κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Οι ηχογραφήσεις

Στην 7η μέρα δίκης, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φωτογραφία που δείχνει τον ηθοποιό  να «κοιμάται» όπως ισχυρίστηκε η πλευρά της Amber. Την επόμενη μέρα, η πλευρά της, παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ισχυρίζονται ότι ο Johnny Depp την απειλεί.

«Η επόμενη κίνηση, αν δεν φύγω… θα είναι λουτρό αίματος», είπε ο Johnny Depp στην ηχογράφηση που ακούστηκε στο δικαστήριο. Επίσης, ο ηθοποιός  ακούγεται να φωνάζει «Σκάσε» αφού η Heard του είπε «Πήγαινε σβήσε το τσιγάρο σου σε κάποιον άλλον. Οι πράξεις σου θα έχουν συνέπειες»

Σε μια άλλη ηχογράφηση, ο Depp και η Heard ακούγονταν να διαπραγματεύονται τις διαφωνίες τους, με τη Heard να λέει ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τον σύζυγό της.

«Πώς μπορώ να σε εμπιστευτώ όταν εξαφανίζεσαι για ώρες;» λέει η Heard.

«Σε διαφωνίες τείνεις να ρίχνεις μπουνιές», λέει ο Depp.

«Μιλάω για επιχειρήματα, όχι τις φορές που τα πράγματα γίνονται σωματικά», απαντά η Heard. «Δεν ασχολείσαι με το θέμα. Δεν ασχολείσαι με την αντιπαράθεση. Και με χωρίζεις. Το κάνεις για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Το κάνεις χωρίς να με σέβεσαι».

Τι άκουσε ο διαχειριστής του σπιτιού τους

Ο Ben King, ένας Βρετανός μπάτλερ που απασχολείται στη Disney και διαχειρίζεται το νοικιασμένο σπίτι του ζευγαριού στην Αυστραλία, περιέγραψε ότι κρυφάκουσε μια λογομαχία στην οποία η Heard είπε: «Γιατί πήρες το χέρι σου από πάνω μου, Johnny; Δεν με αγαπάς πια;»

Συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι απάντησε, φυσικά και σε αγαπάω, μην είσαι ανόητη». Ο King συνέχισε περιγράφοντας τον τόνο της φωνής της Heard ως «ένα κακομαθημένο έφηβο παιδί». Μετά την συζυγική διαμάχη, ο King κατέθεσε ότι βρήκε το κομμένο δάχτυλο του Depp.

Επιπλέον, στην 8η ημέρα της δίκης, ο Johnny Depp απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με ένα μήνυμα που αντάλλαξε το 2013 με τον Βρετανό ηθοποιό Paul Bettany.«Ας την κάψουμε», είχε γράψει ο Depp. «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε». Στη συνέχεια έκανε μια ακόμη άσεμνη πρόταση «για να βεβαιωθούμε ότι είναι νεκρή».

Υποστήριξε ότι τα μηνύματα προέρχονταν από ένα σκίτσο των Monty Python σχετικά με το κάψιμο και τον πνιγμό μαγισσών. «Αυτή είναι μια ταινία που όλοι βλέπαμε όταν ήμασταν 10 – είναι απλώς αφηρημένο χιούμορ», είπε.

Τέλος, οι δικηγόροι της Heard επικεντρώθηκαν στο ιστορικό χρήσης ουσιών του Johnny Depp, υποστηρίζοντας ότι ήταν βίαιος κατά τη διάρκεια της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών. Αλλά ο Depp υποστήριξε: «Αν κάποιος είχε πρόβλημα με το ποτό μου, σε οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή μου, ήμουν εγώ. Το μόνο άτομο που έχω κακοποιήσει ποτέ στη ζωή μου είναι ο εαυτός μου».


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του αρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: nytimes.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!