Ο τεράστιος Roger Federer αποχαιρετά και επίσημα τα courts. Ο Ελβετός μύθος του τένις έπαιξε σε διπλό ψες, μαζί με το φιλαράκι του Rafael Nadal το τελευταίο του παιχνίδι, στα πλαίσια του Laver Cup.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Αποχαιρετά το άθλημα το οποίο “αποθέωσε” την τελευταία εικοσαετία όσο κανείς άλλος, ανεβάζοντας του την θεαματικότητά του κατά μεγάλο βαθμό.

Η φιλία του με τον Nadal και οι επικές μάχες τους στα “Fedal” ήταν βεβαίως ένα σημείο αναφοράς, πόσο μάλλον όταν μιλούμε για δύο ανθρώπους οι οποίοι σχεδόν σε όλη τους την καριέρα ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλο. Και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο Federer δεν μπορούσε παρά να κλείσει την μυθική του καριέρα μαζί με το φιλαράκι του. Όταν τελείωσε ο αγώνας απέναντι στους Tiafoe και Sock, τα μάτια και των δύο θρύλων γέμισαν από συγκίνηση, αλληλοεκτίμηση και χαρά.

guim.co.uk

Ψες, μαζί τους έκλαψε όλος ο αθλητικός κόσμος ο οποίος αποχαιρέτα τον άνθρωπο ο οποίος έβλεπε το τένις ως μια τέχνη, και το καλύτερο είναι ότι και εμείς όταν τον παρακολουθούσαμε βλέπαμε στο πρόσωπό του ένα σπουδαίο καλλιτέχνη.

Αντίο μεγάλε Roger.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: guim.co.uk


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!