Ο Τζέφρυ Λιονέλ Ντάμερ γνωστός ως ο κανίβαλος του Μιλγουόκι, ήταν Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος .Υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών μεταξύ των ετών 1978 και 1991 με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους. Kαταδικάστηκε το 1992 σε ισόβια κάθειρξη. Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου δύο χρόνια αργότερα από τον Κρίστοφερ Σκάρβερ, έναν συγκρατούμενο του.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Η σειρά των Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν, αφηγείται την ιστορία των εγκλημάτων του κατά συρροή δολοφόνου. Η σειρά έχει ήδη αποσπάσει «καλές» κριτικές (όσο καλές μπορεί να είναι οι κριτικές μιας σειράς για μια τέτοια ιστορία). «Η σειρά λέγεται The Jeffrey Dahmer Story, αλλά δεν είναι μόνο αυτός και η ιστορία του: είναι οι επιπτώσεις, είναι το πώς η κοινωνία και το σύστημά μας απέτυχαν να τον σταματήσουν πολλές φορές λόγω ρατσισμού, ομοφοβίας. Είναι απλώς μια τραγική ιστορία», δήλωσε η παραγωγή. Τον δολοφόνο υποδύεται ο Evan Peters ο οποίος με την ερμηνεία του έχει καταφέρει να μεταδώσει στους θεατές όλο τον φόβο και την αγωνία.

Η καταγγελία από οικογένεια θύματος:

Ο Eric Perry, ξάδελφος του θύματος του Dahmer, Errol Lindsay, εξέφρασε τη δυσφορία του μέσω Twitter για την αναπαραγωγή της τρομερής αυτής ιστορίας.

«Το να φέρνω ξανά στη μνήμη μου εικόνες από την ξαδέλφη μου να καταρρέει συναισθηματικά στο δικαστήριο μπροστά στο πρόσωπο του άνδρα που βασάνισε και δολοφόνησε τον αδελφό της είναι ΑΓΡΙΟ» δήλωσε

Ο Perry ενημέρωσε επίσης ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν είχαν ειδοποιηθεί για την κυκλοφορία της σειράς.

«Η οικογένειά μου το έμαθε όταν το έμαθαν και όλοι οι άλλοι. Όταν λοιπόν λένε ότι το κάνουν αυτό «με σεβασμό προς τα θύματα» ή «τιμώντας την αξιοπρέπεια των οικογενειών», κανείς δεν επικοινωνεί μαζί τους. Τα ξαδέλφια μου ξυπνούν κάθε λίγο με ένα σωρό κλήσεις και μηνύματα και ξέρουν ότι υπάρχει άλλη μια παραγωγή για τον Dahmer. Είναι σκληρό»

Το καστ και το συνεργείο της σειράς υπερασπίστηκαν την παραγωγή, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν σκόπευαν να εξανθρωπίσουν τον δολοφόνο, αλλά αντίθετα δείχνουν τα θύματα και εξηγούν ότι ένας μεγάλος αριθμός από τις δολοφονίες του Dahmer έγινε με βάση την φυλή και τη σεξουαλικότητά τους.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: latimes.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!