Ο γνωστός διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή το facebook να αλλάξει ονομασία και να μετονομαστεί σε “Meta”. Από την ανακοίνωση αυτή και μετά, όλος ο κόσμος αξιολογεί αυτή την κίνηση. Σε άλλους άρεσε η ιδέα, διότι πόσα χρόνια πια αυτό το facebook, έχει καταλήξει αρχαίο! Και άλλοι όχι απλά δεν ενθουσιάστηκαν, αλλά φρόντισαν να δημιουργήσουν τα δικά τους memes για να τρολάρουν τον δημιουργό αυτού του κοινωνικού δικτύου.

 Σε όλο αυτό φυσικά κάπου θα εμπλεκόταν και το “Squid Games”

Φυσικά ο κόσμος ανησυχεί ότι το “Meta” θα μας «πνίξει» ακόμη πιο πολύ στην θάλασσα που λέγεται social media. Έφτιαξαν memes και γι’ αυτό!

«Είμαστε μια εταιρεία που κατασκευάζει τεχνολογία για να συνδεθεί ο κόσμος μαζί, μπορούμε επιτέλους να βάλουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο της τεχνολογίας μας» Δήλωσε ο Zuckerberg.

Ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας;

Η αλλαγή του ονόματος είναι το πιο οριστικό σημάδι μέχρι στιγμής για την πρόθεση της εταιρείας να διακυβεύσει το μέλλον της σε μια νέα υπολογιστική πλατφόρμα το «μετασύμπαν», μια ιδέα που γεννήθηκε στη φαντασία των μυθιστοριογράφων επιστημονικής φαντασίας. Στο όραμα του Meta, οι άνθρωποι θα συγκεντρώνονται και θα επικοινωνούν μπαίνοντας σε εικονικά περιβάλλοντα, είτε μιλούν με συναδέλφους σε μια αίθουσα συνεδριάσεων είτε κάνουν παρέα με φίλους σε μακρινές γωνιές του κόσμου.

Το νέο όνομα δεν θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χρησιμοποιεί ή μοιράζεται δεδομένα και η εταιρική δομή δεν αλλάζει. Εφαρμογές, όπως το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp θα διατηρήσουν τα ονόματα τους. (Πάλι καλά γιατί μέχρι να τα μαθαίναμε όλα αυτά θα ανεβάζαμε ό,τι να ναι, όπου να ναι!)

Για να δούμε τι θα δούμε…


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!