Πραγματοποιήθηκε χθες η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο, στο NOTES Live στη Λεμεσό. Οι επιτυχημένες εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο νησί, κρατάνε ήδη 4 μήνες και μέχρι στιγμής όλες SOLD OUT.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Η τραγουδίστρια δηλώνει ευτυχισμένη γι’ αυτή τη συνεργασία ενώ πλέον θα εμφανίζεται στις ΝΟΤΕΣ μόνο κάθε Κυριακή στις 20:00, μιας και τα Σάββατα θα τα αφιερώνει στο Just the 2 of us.

Πλάι της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, με τον οποίο φαίνεται να υπάρχει φοβερή χημεία τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής.

Στην πρεμιέρα, η τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη για την επιστροφή της στην ίδια σκηνή, μετά από απουσία λίγων ημερών και διασκέδασε το κοινό που βρισκόταν στο χώρο με τις μεγάλες επιτυχίες της. Μαζί τους για λίγο στη σκηνή ανέβηκε και ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος θα εμφανίζεται επίσης στο ίδιο μαγαζί τα Σάββατα.

Απ’ τα βιντεάκια που ανέβασαν τα fan club της, την είδαμε φανερά συγκινημένη, να ερμηνεύει τη διαχρονική της επιτυχία “Γέλα μου”.

https://www.instagram.com/p/CUlLvceIk6J/?utm_source=ig_web_copy_link

Αναμένουμε όμως και τα επόμενα της σχέδια στην Αθήνα, αν και όπως όλα δείχνουν μάλλον η συνεργασία με την Βίσση για φέτος αναβάλλεται. Αυτό που μένει να μάθουμε, είναι απλώς πότε κυκλοφορεί η νέα της μπαλάντα, σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραϊτη.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο σχήμα και αναμένουμε και άλλες νέες μουσικές συνεργασίες, γιατί αυτό σημαίνει πως επιστρέφουμε σιγά σιγά πίσω στην κανονικότητά μας!

Πηγή: Notes Live, Vandicted

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!