Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε κατάθεση ψυχής στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha”.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Μετά από το τραγικό συμβάν και από όσα πέρασε, η Ιωάννα εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κοινή θέα, χωρίς να φοράει την προστατευτική της μάσκα, γύρισε στην οδό Θησέως, το κτίριο όπου εργαζόταν και όπου της έγινε η επίθεση με το βιτριόλι, και περιέγραψε στο Σταύρο Θεοδωράκη τι έγινε εκείνη την ημέρα, αλλά και τις επόμενες.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν οι εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ, υδρομασάζ, στις οποίες υποβάλλεται η Ιωάννα για να εξομαλυνθούν τα τραύματά της.

Η  Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να αποδεχτεί τον εαυτό της και κατ’ επέκταση να αποδεχτεί και τα βλέμματα των υπολοίπων. Μάλιστα τον πρώτο καιρό δήλωσε ότι δεν άγγιζε καν τον εαυτό της και η μητέρα της είχε αναλάβει να της βάζει τις θεραπευτικές κρέμες. Όπως είπε η ίδια, της πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο να αφήσει άνθρωπο να την πλησιάσει ακόμα και τις φίλες της.

«Δεν ένιωθα άνθρωπος, ότι δεν έχω καν ανθρώπινη μορφή οπότε ήταν πολύ μακριά να σκεφτώ τον εαυτό μου ερωτικά με κάποιον. Πόσο να πλησιάσεις κάποιον όταν σκέφτεσαι ότι η εικόνα σου μπορεί να τον απωθεί;»

Στο τέλος της εκπομπής, βλέπουμε την Ιωάννα με το φυσικό της μαλλί, με μακιγιάζ και χωρίς την μάσκα, λέγοντας στον Σταύρο Θεοδωράκη τα σχέδια της για το μέλλον.

fimes.gr

«Δεν μπορώ πάντα να κυκλοφορώ χωρίς μάσκα, θα πρέπει να τη φοράω για θεραπευτικούς λόγους. Πλέον κάποιες στιγμές θα ξεκλέβω. Δεν έχω εξοικειωθεί 100% με την εμφάνισή μου, είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Πιο πολύ έχει να κάνει με την αποδοχή του άλλου που με κάνει να νιώθω καλά».

Οι αντιδράσεις στο Twitter:


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: prth.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!