Ο Kanye West ήταν ανέκαθεν ένας προβληματικός τύπος. Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας εδώ και χρόνια. Λέγεται ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει ποτέ. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάρρευση που υπέστη τον Νοέμβριο του 2016, είπε ότι τότε είχε πάθει εξάντληση και όχι ψυχωτικό επεισόδιο. Το τελευταίο διάστημα έχει πει και πολλά ακόμα, επιτιθέμενος στους πάντες και τα πάντα.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Ας δούμε τι έκανε και είπε τους τελευταίους δύο μήνες που τον έφεραν σε τέτοια δεινή θέση. Όλοι μιλούν για το τέλος της καριέρας του.

3 Οκτωβρίου: Το φούτερ “White Lives Matter”

Στο fashion show που διοργάνωσε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την παρουσίαση της 9ης συλλογής Yeezy, ο Kanye εμφανίστηκε με ένα μαύρο φούτερ που μπροστά είχε το πρόσωπο του Πάπα και πίσω έγραφε “White Lives Matter”, προκαλώντας ερωτηματικά.

marca.com

Θυμίζουμε ότι το κίνημα White Lives Matter προέκυψε το 2015 ως απάντηση στο κίνημα Black Lives Matter (που αναζωπυρώθηκε μετά τον θάνατο του George Floyd το 2020 από αστυνομική βία), θεωρείται «σύνθημα μίσους» και έχει χρησιμοποιηθεί από ρατσιστικές ομάδες που κάνουν λόγο για λευκή υπεροχή.

8 Οκτωβρίου: Οι απειλές κατά των Εβραίων

«Είμαι λίγο νυσταγμένος αυτή τη στιγμή, αλλά όταν ξυπνήσω, θα προκαλέσω τον θάνατο των Εβραίων. Το αστείο είναι ότι δεν μπορώ να γίνω αντισημίτης, πολύ απλά γιατί οι μαύροι είναι η πραγματική εβραϊκή φυλή. Γι’ αυτό σταματήστε να παίζετε μαζί μου και να προσπαθείτε να με αμαυρώσετε επειδή αντιτίθεμαι στην ατζέντα σας»,  έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

10 Οκτωβρίου: Τα πορνογραφικά πλάνα σε στελέχη της adidas

Αφού αποκλείστηκε από Instagram και Twitter, ο Kanye ανέβασε ένα 30λεπτο βίντεο στο YouTube με τίτλο “Last Week”, που τον έδειχνε σε συνάντηση με στελέχη της adidas να τους δείχνει πλάνα πορνό από το κινητό του.

«Είναι ταινία πορνό αυτό;», αναρωτιέται ένας από τους άντρες με τον West να απαντά: «Ναι». Παρά την έκπληξή τους, συνέχισε να κρατά το τηλέφωνό του κοντά στα πρόσωπά τους, μέχρι που το απομάκρυνε λέγοντας: «Η ιδέα πίσω από το βίντεο είναι ότι ο άντρας απάτησε τη σύντροφό του και εκείνη πληγωμένη και οργισμένη του λέει “Λοιπόν, θα κάνω πραγματικότητα τον χειρότερο εφιάλτη σου. Αυτός εδώ είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου”».

Αργότερα, η Βalenciaga και η Vogue σταμάτησαν την συνεργασία τους μαζί του.

Τέλος και η συνεργασία του με την adidas:

«Η adidas δεν ανέχεται τον αντισημιτισμό και οποιοδήποτε άλλο είδος ρητορικής μίσους. Τα πρόσφατα σχόλια και οι ενέργειες του Ye ήταν απαράδεκτα, μισητά και επικίνδυνα και παραβιάζουν τις αξίες της εταιρείας για ποικιλομορφία και ένταξη, αμοιβαίο σεβασμό και δικαιοσύνη. Η adidas θα σταματήσει την επιχείρηση adidas Yeezy και η απόφαση έχει άμεση ισχύ». Δήλωσαν.

Ο «έρανος» των fans του

Λέγεται, ότι ένας θαυμαστής άνοιξε  μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει 53 εκατομμύρια δολάρια για τον Kanye. Ο θαυμαστής, Jeremy Piatt, συγκέντρωσε 57.398 $, αλλά ο West αρνήθηκε τα χρήματα. Τα χρήματα αντ’ αυτού δωρίστηκαν στο Notes for Notes, ένα μουσικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdm.com

***Πηγλη φωτογραφίας εξωφύλλου: latimes.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
6
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!