Η δολοφονία που συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας -και όχι μόνο- αναβίωσε στη μεγάλη οθόνη με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνο της επονομαζόμενης και “μαύρης χήρας του Gucci” είδαμε την εκπληκτική Lady Gaga, η οποία για μία ακόμα φορά κλέβει τις εντυπώσεις.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

vwoman.gr

Ο Jared Leto υποδύεται τον Paolo Gucci, ξάδελφος του Maurizio, εφάπαξ κύριος σχεδιαστής και αντιπρόεδρος της Gucci.

vwoman.gr

Παρόλα αυτά, όσο και να ενθουσιάστηκε το κοινό με την ταινία και τις ερμηνείες, τόσο απογοητεύτηκαν oι κληρονόμοι του Gucci. Οι κληρονόμοι του πρoέδρου του οίκου μόδας, εξέδωσαν μια ανακοίνωση εκφράζοντας την ανησυχία τους για αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι η ανακριβής απόδοση των χαρακτήρων τους στην ταινία.

Η οικογένεια Gucci είδε την ταινία και είναι λίγο ανήσυχη γιατί, παρόλο που η κινηματογραφική παραγωγή ισχυρίζεται ότι θέλει να πει την “αληθινή ιστορία” της οικογένειας, οι φόβοι που προκαλούνται από τα τρέιλερ και τις συνεντεύξεις, που κυκλοφόρησαν, δείχνουν ότι η ταινία φέρει μία αφήγηση που κάθε άλλο παρά ακριβής είναι.

«Η παραγωγή της ταινίας δεν μπήκε στον κόπο να συμβουλευτεί τους κληρονόμους πριν περιγράψει τον Aldo Gucci και τα μέλη της οικογένειας Gucci ως τραμπούκους, αδαείς και αναίσθητους για τον κόσμο γύρω τους, αποδίδοντάς στους ήρωες της ιστορίας, γεγονότα, έναν τόνο και μια στάση, που δεν τους εξέφραζαν ποτέ.» δηλώνει η οικογένεια

Επιπλέον εξέφρασαν τον θυμό τους για το γεγονός ότι αυτή η ψεύτικη εικόνα της οικογένειας, δεν παρουσιάζεται μόνο στην ταινία αλλά και μέσα από τις συνεντεύξεις των ηθοποιών. «Μυστηριώδης, σχεδόν παράδοξα- όταν φτάνει στο σημείο να αποδίδει μία επιεική χροιά σε μια γυναίκα που- τελεσίδικα καταδικασμένη ως υποκινητής της δολοφονίας του Maurizio Gucci- απεικονίζεται όχι μόνο στην ταινία, αλλά και στις δηλώσεις των μελών του καστ, ως θύμα που προσπαθούσε να επιβιώσει σε μια ανδροκρατούμενη και φαλλοκρατική εταιρική κουλτούρα.»

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η οικογένεια θα λάβει κάποια μέτρα κατά της ταινίας, πάντως η ενόχληση τους είναι ξεκάθαρη.

***Aπαγορεύται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα site χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: marieclaire.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!