Ο Έντουαρντ Στεργίου υπήρξε ένας από τους πολύ καλούς παίκτες του GNTM 3, που αρκετοί αγάπησαν. Σήμερα, αποκαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά της πραγματικότητας του.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ο ίδιος κατάγεται από την Ουκρανία και η ανησυχία του για τον πόλεμο είναι τεράστια μιας και μερικά μέλη της οικογένειας του ζουν ακόμα εκεί.

Τις τελευταίες εβδομάδες στο μυαλό του Έντουαρντ βρίσκεται διαρκώς η γιαγιά του, με την οποία επικοινωνεί καθημερινά μέσω Viber, ακούγοντας ταυτόχρονα με τη φωνή της να ηχούν οι σειρήνες που σημαίνουν συναγερμό για τέσσερις και πέντε ώρες κάθε μέρα. Η γιαγιά του, Ταμάρα, τον ενημερώνει για τους συγγενείς του, του μιλά για τις εκρήξεις και τους βομβαρδισμούς και ο Εντουαρντ τη συμβουλεύει να παρακολουθεί λιγότερες ειδήσεις.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό: «Εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο γι’ αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις τη στιγμή που εσύ ο ίδιος έχεις στερηθεί πολλά. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου για όλο τον Μάρτιο ως ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία, με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά και το φύλο».

Επίσης, πρόσθεσε, όσον αφορά την καταγωγή του και τον πόλεμο: «Είναι πολύ σημαντικό να κουβαλάς μέσα σου την ταυτότητα και τη γη σου, όμως αυτό που, συμβαίνει αφορά όλους. Ας διευρύνουμε τις γνώσεις μας σε σχέση με αυτή τη χώρα που, μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη ή νομίζαμε ότι – ήταν κομμάτι της Ρωσίας. Αυτός ο πόλεμος έχει στόχο να πλήξει την ελευθερία όπως την ξέραμε. Πλέον, η ανθρωπότητα νιώθει την ανατριχιαστική προοπτική να επικρατήσουν οι κατσαρίδες μετά από έναν πυρηνικό όλεθρο και όλο αυτό μας γυρνά πολύ-πολύ πίσω».


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: znews.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
1
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!