Έγκυος η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, η οποία το μοιράστηκε με τους ακολούθους της μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram. Μάλιστα, οι φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό αλλα η ίδια δήλωσε ότι θα πει αυτά που θέλει όταν θα νιώσει έτοιμη. Ήρθε λοιπόν αυτή η ώρα..

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

O χωρισμός της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα είχε φροντίσει να μοιραστεί με το κοινό πολλές στιγμές της σχέσης της με τον Αλεξάνδρου, καθώς από τότε που ανακοίνωσαν ότι είναι ζευγάρι σχεδόν καθημερινά ανέβαζαν στόρι και δημοσιεύσεις στο Instagram.

Τον τελευταίο καιρό, οι δημοσιεύσεις αυτές σταμάτησαν και μάλιστα το ζευγάρι (;) δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον πια στα social media. Επίσης, τόσο χαρούμενα νέα θα περιμέναμε να τα μοιραστεί και ο ίδιος με το κοινό του πράγμα που δεν έγινε.

Ο θάνατος της μητέρας της

Μέσα από την δημοσίευση για την εγκυμοσύνη, η Ιωάννα ανακοίνωσε και τον θάνατο της μητέρας της που συνέβη πριν από τρεις μήνες. Παλαιότερα, είχε συστήσει στο κοινό την μητέρα της και έδειχνε στιγμές της καθημερινότητας τους. Δήλωσε, ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια στιγμή που ένιωθε μόνη της και ήθελε μια οικογένεια και ότι ελπίζει να γίνει κι αυτή τόσο καλή μαμά όσο ήταν η δική της.

i-diakopes.gr


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!