Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία δεν έχει ακόμα αποβάλει το ταμπού περί περιόδου. Θεωρείται ακόμα ντροπιαστικό και άβολο να δεις μια γυναίκα να κρατάει μια σερβιέτα ή ένα ταμπόν και να πηγαίνει στην τουαλέτα, για αυτό και ασυνείδητα όλες οι γυναίκες τα κρύβουν στις τσέπες τους.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Η Ισπανία πρόσφατα ανακοίνωσε την τριήμερη άδεια στις γυναίκες κάθε μήνα λόγω περιόδου. Ένα πολύ καλό βήμα είναι αυτό. Τώρα, σουηδική εταιρεία κυκλοφόρησε κόκκινα δημητριακά σε σχήμα μήτρας. Το «Period Crunch κυκλοφόρησε από την σουηδική μάρκα Intimina, η οποία θέλησε να βάλει το δικό της λιθαράκι στο ζήτημα της περιόδου.

lifo.gr

Η σκέψη και η ιδέα για την δημιουργία αυτών των δημητριακών, έγινε μετά από έρευνα σε περισσότερους από 2.000 ενήλικες που αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί άνθρωποι ντρέπονταν να μιλήσουν για την περίοδο, ενώ σχεδόν το 80% δεν συζητάει  ποτέ για την έμμηνο ρύση στο περιβάλλον του, όπως αναφέρει το Yahoo Life UK. Επιπλέον, το 82% των συμμετεχόντων δεν γνώριζε πού βρισκόταν η μήτρα.

Η εταιρεία που δημιούργησε τα δημητριακά, ισχυρίζεται ότι με αυτή την κίνηση, ελπίζει ότι οι οικογένειες θα μπορούν να αισθάνονται πιο άνετα να συζητήσουν αυτή την φυσιολογική διαδικασία.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: lifo.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!