Όταν μιλάμε για σταθερότητα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, τότε πρέπει να αναφερθούμε οπωσδήποτε και στον πολυχώρο φροντιστήριων SAINT MARINA στην Αμμόχωστο, στον οποίο έχει έδρα και το Φροντιστήριο Αγγλικών της Έλενας Μαύρου.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

To φροντιστήριο σημειώνει μακροχρόνια πορεία επιτυχιών στον τομέα του και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Όπως μας είπε η ίδια η Έλενα: «Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το κάθε παιδί και προσπαθούμε να του προσφέρουμε εξατομικευμένη βοήθεια στην Αγγλική Γλώσσα».

Το φροντιστήριο διατηρεί αίθουσες τόσο στη Δερύνεια όσο και στο Παραλίμνι και αποτελεί πόλο έλξης για μαθητές της επαρχίας Αμμοχώστου, που θέλουν να σπουδάσουν την Αγγλική Γλώσσα. Διδάσκονται μαθήματα σε όλα τα επίπεδα από junior μέχρι και IELTS και για όλες τις ηλικίες, ενώ ειδικά τμήματα υπάρχουν και για την προετοιμασία των μαθητών Γ’ Λυκείου και τις Παγκύπριες εξετάσεις.

Ρωτήσαμε την διδάσκουσα ποιο είναι κατά τη γνώμη της το κλειδί της επιτυχίας και μας όπως μας ανέφερε: «Εκτός από τη σοβαρότητα που πρέπει να διακατέχει έναν διδάσκοντα, πιστεύω πως οφείλουμε να σεβόμαστε πρωτίστως τους μαθητές όλων των ηλικιών αλλά και τους γονείς που πληρώνουν σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Κατά τη γνώμη μου, το κλειδί είναι η καλή επικοινωνία που κτίζεις με κόπο και με τους δύο, γιατί για να «πείσεις» ένα παιδί να μάθει και μάλιστα μία ξένη γλώσσα δεν είναι και τόσο απλό, και για να το πετύχεις πρέπει να έχεις και άριστη συνεργασία με τους γονείς του».

Σημαντικό να τονιστεί πως στο φροντιστήριο οι μαθητές «δοκιμάζονται» κάθε χρονιά στις πιστοποιημένες εξετάσεις Anglia, του Αγγλικού Chichester College,  με σημαντικές επιτυχίες.

Παράλληλα, η κα. Έλενα Μαύρου «κτίζει» καλές σχέσεις με τους μαθητές όπως μας είπε διοργανώνοντας και εξωφροντιστηριακές δράσεις για τη διασκέδαση και ψυχαγωγία τους, όπως συμμετοχή στην Καρναβαλίστικη Παρέλαση, εκδρομές και καλοκαιρινές βαρκάδες, Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τη συμμετοχή των μαθητών και Αγιασμό με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς.

Οι pre-junior τάξεις προσφέρονται δωρεάν στους μαθητές για να γνωρίσουν το φροντιστήριο και την καθηγήτρια, ενώ ειδικές τιμές δίνονται σε άπορους μαθητές ή πολύτεκνες οικογένειες. Το 3ο παιδί της οικογένειας που θα γραφτεί στο φροντιστήριο, παρακολουθεί μαθήματα Δωρεάν!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το φροντιστήριο, τον κύκλο μαθημάτων και τις τιμές είτε επικοινωνώντας με την ίδια την κα. Έλενα Μαύρου στο 97876902 ή είτε επισκεπτόμενοι την σελίδα του φροντιστηρίου εδώ: https://www.facebook.com/saintmarinagroup


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!