Με μεγάλη μας χαρά ανοίγουμε σήμερα τη νέα μας στήλη συνεντεύξεων με πρόσωπα που ξεχωρίζουμε, πρόσωπα που έχουν κάτι να πουν, κάτι να δηλώσουν. Πρόσωπα που συζητήθηκαν, ή θα συζητηθούν. Πρόσωπα που θεωρούμε πως είναι ενδιαφέρον να μάθουμε για τη ζωή τους, τις ανησυχίες, τις περιπέτειες, τους προβληματισμούς τους. Πρόσωπα από όλη την Κύπρο και από όλους τους χώρους. Διάσημοι αλλά και “άσημοι”!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Το μοναδικό τους κοινό είναι πως είναι όλοι τους νέοι, ξεχωριστοί και εμείς θέλουμε να τους δώσουμε φωνή για να πουν την ιστορία τους.

Η στήλη ονομάζεται “Bee-ρι Bee-ρι, ακριβώς γιατί δεν είναι συνεντεύξεις αλλά χαλαρές κουβεντούλες, όπως κάνουμε μπίρι μπίρι.

Ποδαρικό στη στήλη μας κάνει η Μάγδα Θεοδοσίου.

Γιατί την επιλέξαμε; Γιατί θέλαμε πολύ να μάθουμε το πριν και το μετά της. Τη θεωρούμε πρότυπο θέλησης, αγώνα, δυναμισμού. Η Μάγδα κατάφερε να ξεπεράσει τα δύσκολα, να αναγεννήσει τον εαυτό της, να παλέψει και να χάσει 50 και επιπλέον ολόκληρα κιλά! Θα μας αναλύσει πως την αντιμετώπισε ο περίγυρος της, για το bullying που δέκτηλε ως υπέρβαρη, για τις κλειστές πόρτες που συνάντησε καθώς και τις δυσκολίες στο ερωτικό κομμάτι.

Παρακολουθείστε την 1η συνέντευξη κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο πιο κάτω και κάντε subscribe στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπετε αυτά που θα ακολουθήσουν:

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στη δημοσιογράφο & showbeezaki Στάλω Θεοδώρου. Ευχαριστίες στους συνεργάτες AC PHOTOGRAPHICS για τη λήψη των πλάνων καθώς και στα υπόλοιπα beezakia Γιάννη Παπουλή & Αντρέα Πολυκάρπου που έκαναν την επεξεργασία του βίντεο.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
87
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
10
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!