Αν έπαιρνα 1 ευρώ για κάθε φορά που μια γυναίκα μου έλεγε ότι θα είναι έτοιμη σε 5 λεπτά και όντως γινόταν, τότε σήμερα θα είχα 0 ευρώ. Δεν έχει σημασία το πού θα πάει, πόσο χρόνο έχει για να ετοιμαστεί ή πριν πόσο καιρό το ξέρει, μια γυναίκα βρίσκει πάντα τον τρόπο να καθυστερήσει. Αλήθεια τώρα, πώς είναι δυνατό αυτό να συμβαίνει κάθε φορά;

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ίσως να φταίνε τα 45 λεπτά που χρειάζονται συνήθως για να κάνουν μπάνιο. Ίσως να φταίει που δεν έχουν ρούχα να φορέσουν. Ίσως πάλι να φταίει που έχουν πάρει 65 γραμμάρια και ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο ρούχο να κρύψει το «πρήξιμο». Ή μήπως αυτό γίνεται γιατί έχουν «bad hair day»; Μπορεί να έχει σπάσει η μύτη του eyeliner και να μην ξύνει καλά, μπορεί να έπεσε περισσότερη πούδρα και χρειάζεται να ξεβαφτούν και να ξαναβαφτούν, μπορεί να ξέχασαν να βάψουν τα νύχια τους ή το χρώμα που είναι βαμμένα να μην ταιριάζει με το outfit. Μου φαίνεται ότι συμβαίνουν λιγότερα απρόοπτα στο Γυμνάσιο παρά στα θηλυκά που «ετοιμάζονται».

Μην ξεχνάμε και άλλους σημαντικούς χρονοβόρους παράγοντες όπως: η επιλογή εσώρουχων και αξεσουάρ, η αιώνια διαμάχη μεταξύ ψηλού ή χαμηλού παπουτσιού, αν θα πάρουν ζακέτα ή όχι, ποιά είναι η κατάλληλη τσάντα.

Πολλές γυναίκες καταφέρνουν να καθυστερήσουν να πάνε ακόμα και στον ίδιο τους τον γάμο!

Κι ας το ξέρουν 2 χρόνια πριν, κι ας το μόνο που έχουν να φορέσουν είναι το νυφικό τους, κι ας τις βάφει και τις χτενίζει κάποιος άλλος, κι ας έχουν βάψει τα νύχια τους από την προηγούμενη. Κάθε φορά που μια γυναίκα λέει «θα είμαι έτοιμη σε 5 λεπτά» κάπου στον κόσμο ένας άντρας που το ακούει πέφτει θύμα παραπλάνησης. Ενός λεπτού σιγή για όλους αυτούς τους άντρες ως ένδειξη συμπαράστασης.

Όταν ήμουν σε πιο νεαρή ηλικία, αυτά τα «5 λεπτά ακόμα» μου δημιουργούσαν ένα αρκετά δυσάρεστο συναίσθημα. Ενώ μέσα μου ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να ισχύει, περίμενα υπομονετικά στον καναπέ.

Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι όταν μια γυναίκα σου λέει ότι σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμη, δεν χρειάζεται να της το υπενθυμίζεις κάθε 15 λεπτά!

Υπάρχουν βέβαια και οι άντρες που, για να μην χρειαστεί να περιμένουν άσκοπα, κρύβουν από τις γυναίκες τους την πραγματική ώρα που πρέπει να είναι έτοιμες και τους λένε 1 ώρα νωρίτερα! Been there, done that!

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που η γυναίκα μου, μου λέει ότι θα είναι έτοιμη σε 5 λεπτά και όντως είναι, τότε σήμερα θα είχα 0 ευρώ» είπε ένας άντρας που είχε πάει για μπιρόνια με τους φίλους του, στέλνoντας μήνυμα στη γυναίκα του ότι σε 5 λεπτά θα είναι σπίτι. Τελικά επέστρεψε 3 ώρες και 43 λεπτά αργότερα…

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
20
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
28
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!