Μήπως το πρόβλημα με την χαμένη γυναικεία αυτοπεποίθηση δεν βρίσκεται στις skinny φιγούρες, αλλά στην έλλειψη εναλλακτικών προτύπων;

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Προφανώς, δε γεννηθήκαμε όλες για να έχουμε μοντελίστικο σώμα.

Αυτό όμως, είναι υπερβολικά δύσκολο να το αντιληφθούμε, αφού συνεχώς αναζητούμε τις αιτίες γι’ αυτή μας την «κατάντια» και ζούμε μία ζωή γεμάτη στερήσεις και ανασφάλειες.

Η χαμένη μας αυτοπεποίθηση λοιπόν, δεν κρύβεται στις skinny φιγούρες αλλά στο γεγονός πως δε μπορούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας όπως είναι.  Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Είναι αδύνατο να είμαστε όλοι το ίδιο. Άλλοι έχουν το τέλειο σώμα, μα δεν έχουν το τέλειο πρόσωπο. Άλλοι έχουν το τέλειο πρόσωπο, μα δεν έχουν ωραίο σώμα. Κάποιοι άλλοι τυχεροί βέβαια έχουν και τα δύο. Μπράβο τους λοιπόν!

Η ευτυχία και η αυτοπεποίθηση θα έπρεπε να πηγάζουν από μέσα μας κι όχι από το αν έχω κορμί λαμπάδα και μέση δαχτυλίδι. Όταν εσύ νιώθεις τέλεια για το σώμα σου τότε δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει η γνώμη κανενός!

Υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις plus size μοντέλων που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο με το πόση αυτοεκτίμηση έχουν και το πόσο όμορφα είναι. Τα plus size μοντέλα δεν είναι οι υπέρβαρες γειτόνισσες της διπλανής πόρτας. Είναι όμορφες γυναίκες, με λαχταριστές καμπύλες που μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο όλο με το μήνυμα που μεταδίδουν και με τα πρότυπα που θέλουν να προβάλουν. Πρόκειται για σέξι κορίτσια που απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο, χωρίς στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες.

Πόσες φορές είδατε μια όμορφη γυναίκα ή ένα όμορφο άντρα αντίστοιχα και ενθουσιαστήκατε; Κι ακόμα πόσες φορές το μοιραστήκατε με φίλους σας κι αυτοί σας απάντησαν : Τι είναι αυτά που λες ρε; Σιγά τα λάχανα ! Κι απλά μείνατε με το στόμα ανοικτό απορημένοι αν όντως το εννοεί ή αν σας κάνει πλάκα! Η απάντηση είναι απλή !

Δεν βλέπουν όλοι με τον τρόπο που βλέπετε εσείς. Όλα είναι υποκειμενικά.

Υπάρχουν τόσοι όμορφοι άνθρωποι με καμπύλες, που πραγματικά όταν τους βλέπεις καταλαβαίνεις πως δε θα μπορούσαν ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να είναι αδύνατοι. Είναι τόσο ωραίοι με αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορούν να τα αναδείξουν πολύ καλύτερα.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι και η Ashley Graham η οποία είναι ένα από τα πιο σέξι κι ομορφότερα plus size μοντέλα που κατάφερε να αλλάξει τις καθοριστικές γραμμές της εμφάνισης των παραδοσιακών μοντέλων, υποστηρίζοντας την αποδοχή του σώματος.

Ο κόσμος λοιπόν, πολλά θα πει. Θα πει πολλά ακόμα κι αν εσύ έχεις τις πιο τέλειες αναλογίες. Γιατί πολύ απλά έτσι είναι ο κόσμος! Εσύ να σαι καλά, κι άστον να λέει ότι θέλει. Η ζωή είναι τόσο μικρή για να κοιτάς τα πρέπει των άλλων κι όχι τα θέλω σου. Φάε την τυροπιττά σου, τη σοκολάτα σου, τη μακαρονάδα σου, και μετά χαμογέλα και πες:  Μια ζωή την έχω.. Κι εδώ που τα λέμε. Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το φαί;  Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται μέσα στις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής!

Μην ακούτε κανέναν! Μεγαλώσαμε και ζήσαμε τη ζωή των άλλων, ξεχνώντας να ζήσουμε τη δική μας. Φυσικά και πάντοτε πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να προσέχουμε το σώμα μας και την υγεία μας. Μέχρι να γίνει αυτό όμως…

Τα πάχη μας τα κάλλη μας !! Με την κυτταρίτιδά μας, τη κοιλίτσα μας με την προσωπικότητά μας. Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
57
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
2
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!