Πολλές φορές ονειροπολούμε για το μέλλον μας, άλλοι για μια λαμπρή στιγμή που θα έρθει κάποτε, άλλοι για μια καλύτερη δουλειά με περισσότερα λεφτά, για ένα μεγάλο ταξίδι που θα το κάνεις όταν κερδίσεις το τζόκερ ή  με τα χρήματα γάμου ? πλάκα πλάκα αληθεύει ( – που δεν είναι και κακό) ή για ένα πιο ωραίο αυτοκίνητο .

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Μισό λεπτό μισό λεπτό

Σαν πολλά δεν είπαμε για το μέλλον; Εσύ παρόν που είσαι;

Είσαι εδώ και περιμένεις  να σε εκμεταλλευτεί ο  άνθρωπος, όμως αυτός το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει για το άχαρο παρόν που δεν του προσφέρει τίποτα και ευθυμεί  με το μέλλον , το μακρινό που θα έρθει και θα τα σώσει όλα.

Ένα μέλλον που είναι αβέβαιο , που κανείς δεν σου εγγυείται αν θα είναι αυτό που εσύ περιμένεις και ονειρευόσουν.

Γιατί ποντάρουμε στο μέλλον και όχι στο παρόν;

Όμως όλοι αυτό κάνουμε εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες και τα  όνειρα μας σε ένα αιωρούμενο σύννεφο, τα αφήνουμε εκεί και όλο και αυξάνονται τα θέλω μας και οι απαιτήσεις μας πιστεύοντας πως το μέλλον θα τα διορθώσει ή καλύτερα θα εκπληρώσει ότι εμείς θέλουμε σαν να είναι ένα μαγικό τζίνι. Πριν το μέλλον υπάρχει όμως κάτι που λέγεται ΠΑΡΟΝ !!

 Έλα όμως εκτίμησε το και αυτό και εκμεταλλεύσου το. Είναι εκεί και σε περιμένει να το ζήσεις με τα πολλά ή τα λίγα που έχεις. Με τους δικούς σου ανθρώπους μπορείς να κάνεις τόσα πολλά να σχεδιάσεις πράγματα απλά που θα σου προσφέρουν όμως όμορφες στιγμές με τρανταχτά γέλια.  Και ας μην έχεις την τέλεια δουλειά, δε χάθηκε ο κόσμος χαμογέλα ζήσε το τώρα. Μπρος τι περιμένεις;

Αντί να ονειρεύεσαι  αυτό το πολυπόθητο ταξίδι για παράδειγμα, κανόνισε  μια εκδρομή ή ένα camping τι λες; ( το έχω δοκιμάσει και είναι τέλεια. )  Πες ένα καλημέρα  στην δουλειά και ας κουράστηκες γιατί δεν είναι αυτό που ήθελες, προς το παρόν αυτή η δουλεία σε βοηθά για το προς το ζην σου. Ξόδεψε ένα μισθό σου σου για να εκπληρώσεις τα θέλω σου και να πάρεις μια μικρή ικανοποίηση.

Δικά σου είναι και μια ζωή έχουμε .

‘Άρπαξε την ευκαιρία που σου προσφέρει  απλόχερα το παρόν μην το αδικείς  μην αφήνεις τις μέρες να περνούν από μπροστά σου, χωρίς να είσαι μέσα. Δικές σου είναι και αυτές!!!  Από εσένα  εξαρτάται η κάθε μέρα. Κάνε το αδύνατο δυνατό, γιατί το σίγουρο είναι το παρόν. Ζήσε το τώρα χωρίς να σκέφτεσαι το μετά.  Όλα γίνονται φτάνει θέληση να υπάρχει και θετική ενέργεια.

Από το  μέλλον περιμένουμε ..το παρόν όμως μας περιμένει.. !

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
46
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!