Είναι αυτό το κομμάτι σου που δυσκολεύεται να το δεχτεί. Που όλοι γύρω σου το βλέπουν αλλά εσύ αδυνατείς. Τυφλώθηκες , ίσως και να κουφάθηκες.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Βρίσκεις χίλιες δικαιολογίες, μα η κάθε φορά χειρότερη απ’ την άλλη. Εσύ ξανά στα ίδια, ξανά σε όλα αυτά που εσύ έλεγες ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.

Οι δικαιολογίες στέρεψαν, οι ευκαιρίες τέλειωσαν. Με τον εαυτό σου τι γίνεται;

Πόσες φορές του τα είπες; Δεν τον αγαπάς;  Ίδιες προσδοκίες για κάτι το άπιαστο, γι’ αυτά που θα θελες αλλά που κατά βάθος ξέρεις ότι δεν πρόκειται να συμβούν. Ή θα μείνεις καρτερικά να το περιμένεις ή θα αλλάξεις πορεία.

Βυθίζεσαι ξανά στις ίδιες άπειρες σκέψεις. Ο δρόμος μοιάζει σαν σκοτεινό, στοιχειωμένο δρομάκι. Τόσο μόνος νιώθεις. Βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Να προχωρήσεις ή να κάνεις επαναστροφή; Καμιά πρόχειρη λύση. Κανένας οδηγός σχέσεων.

Κι εσύ εκεί. Να στοιχηματίζεις πάλι  σ’ αυτό το χαμένο παιχνίδι. Βάζεις μπροστά μόνο τα συναισθήματα σου. Αχ αυτά τα συναισθήματα! Πόσο πιο πολύ να σε ρίξουν στην πυρά;

Και τότε έρχονται οι τύψεις, οι ευθύνες, η χαμένη σου αυτοπεποίθηση να σου ρίξουν το ηθικό. Γιατί,  αφού ξέρεις που, τι και πως το θέλεις αναλώνεσαι σε ανθρώπους παίζοντας στοιχήματα με τον εαυτό σου; Και μόνο εσύ θα φταις που πίστεψες, που έδωσες που υπέμενες μέχρι που στέρεψες.

Δεν νευριάζεις, ούτε θυμώνεις. Δεν είναι θυμός, είναι απογοήτευση. Υποδηλώνει πάντα ότι υπάρχουν προσδοκίες. Ξαφνιάζεσαι γιατί δεν περιμένεις να απογοητευτείς τόσο γρήγορα. Και εξυπακούεται ότι σ’ αυτόν που θα φερθείς πιο καλά, αυτός θα σε πληγώσει περισσότερο.

Όταν στεναχωριέσαι, το αντέχεις. Αλλά όταν απογοητεύεσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Από όλα τα αισθήματα το χειρότερο είναι η απογοήτευση. Δεν την νιώθεις αμέσως. Σε γεμίζει σιγά σιγά μέχρι να πνιγείς. Και τότε εξαναγκάζεσαι να ξεγράψεις. Απλά και μόνο  επειδή δεν έπραξε, δεν τόλμησε όσα εσύ πίστευες ότι έπρεπε.

Κι έτσι παίρνεις το μάθημα σου. Μαθαίνεις πόσο απρόβλεπτοι είναι οι άνθρωποι. Εκεί που νόμιζες πως χωράς, ξαφνικά χρεοκόπησες. Γιατί κι απογοήτευση ένα είδος χρεοκοπίας είναι.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
29
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!