Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια φωτογραφική, έπαιρνες μια πόζα, σου λέγανε χαμογέλα ακουγότανε το κλικ, αποτυπωνόταν σε ένα film, και αυτό ήταν.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Σήμερα όμως δεν αρκεί ένα κλικ.. Ακούγονται πολλά κλικ κινητών και οι selfies πέφτουν βροχή.  Όχι απ’ αυτή τη γωνιά απ’την άλλη, από πιο ψηλά, κεφάλι  πιο δεξιά, ρούφηγμα ζυγωματικών, σούφρωμα χειλιών και βλέμμα λάγνο αλλά ταυτόχρονα φυσικό.. Εννοείται βέβαια όλα αυτά με μαλλί χτενισμένο χωρίς ατέλεια, είναι τα sos αυτά. Για τα υπόλοιπα υπάρχει το instagram  με τα φίλτρα του ή το picsart. Τα πιο δημοφιλή πλέον για τα φίλτρα τους που λίγο ή πολύ όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει βεβαίως βεβαίως.. Δεν παύουν να υπάρχουν όμως και ανίατα περιστατικά που έχουν αγοράσει εφαρμογές για πλήρη μεταμόρφωση.

Έτσι μετά από 100 και βάλε πόζες βρίσκεται επιτέλους η καλύτερη και ξεκινάει η δουλειά. Αμέτρητες δοκιμές με τα αμέτρητα διαθέσιμα φίλτρα και “ω του θαύματος” επέρχεται η πολυπόθητη ριζική αλλαγή. Βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ορθοδοντικός και το ευκολάκι γενικό λίφτινγκ προσώπου.

Και μετά από τόσες ώρες και τόσο κόπο φτάνει η στιγμή της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας στο Facebook και Instagram. Τι ανακούφιση! Το έργο μόλις ολοκληρώθηκε. Αλλά..Ξεκινούν τα likes και τα σχόλια και μαζί το άγχος και η αγωνία..Αυτός δεν έκανε like, τι φταίει, μήπως αν έβαζα την άλλη φώτο, να διάλεγα το άλλο φίλτρο κ.λ.π.. Μετά όμως από αρκετά likes και κομπλιμέντα με φατσούλες και καρδούλες αποκαθίσταται η ηρεμία…

Υπάρχει όμως και αυτή η μερίδα γνωστών φίλων των οποίων τα σχόλια αγνοούνται…Θα πουν μεταξύ τους : «Ρε είδες τι φώτο έβαλε η ……στο facebook, αγνώριστη..! «Λές και δεν είναι αυτή»…Και άλλα διάφορα..

Και έρχομαι να δηλώσω, οκ δεν είναι κακό να αλλάξεις το χρώμα και να την μετατρέψεις σε μαυρόασπρη έτσι για αλλαγή ή να άλλαξεις το φόντο δίνοντας του μια καλλιτεχνική πινελιά, αλλά μην πειράζεται στο άλλο άκρο την δική σας προσωπικότητα..Γιατί η προσωπικότητα του καθενός ΔΕΝ αντικατοπτρίζεται στην εμφάνιση του..

Αυτό που μετράει είναι το πραγματικό χαμόγελο!

Πάντα το περιτύλιγμα το πετάμε …!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!