Περίεργα βραβεία Guinness Part 2 λοιπόν! Εάν δεν έχεις διαβάσει το Part 1 τι περιμένεις; Πάμε να μάθουμε σήμερα για άλλα 5 περίεργα βραβεία Guinness που έχουν απονεμηθεί κατά τη διάρκεια ζωής του θεσμού!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

6. “Largest collection of hamburger related items”

Ένα από τα ίσως πιο παράξενα βραβεία Guinness είναι αυτό που δόθηκε το 2014 στον Hamburger Harry, καθώς έλαβε βραβείο λόγω του ότι κατάφερε να συγκεντρώσει τα πιο πολλά αντικείμενα που έχουν σχέση με hamburger και συγκεκριμένα 3,724 αντικείμενα! Ναι, καλά διαβάζεις!

grubstreet.com

7.Most cosmetic procedures

Ανάμεσα στους βραβευμένους με record Guinness στην κατηγορία «Human Body» ανήκει από το 2005 η Cindy Jackson, η οποία κατέκτησε το βραβείο της γυναίκας με τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις στο σώμα της. Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υποβλήθηκε συνολικά σε 47(!) αισθητικές επεμβάσεις, ξοδεύοντας το ποσό των 99,600 χιλιάδων δολαρίων.

mirror.co.uk

8.Largest playing card structure

Ο Bryan Berg από την Κίνα, τον Μάρτιο του 2010 γράφτηκε στα βιβλία του Guinness World Records για την μεγαλύτερη κατασκευή από τραπουλόχαρτα. Η κατασκευή του έφτασε τα 10.39 μέτρα μήκος, τα 2.88 μέτρα ύψος και τα 3.54 μέτρα πλάτος! Μάλιστα, χρειάστηκε 44 ολόκληρες ημέρες και 218,792 τραπουλόχαρτα για να δημιουργήσει την κατασκευή αυτή!

mirroring.com

9.Fastest window cleaner

Στο τεστ ταχύτητας καθαρισμού παραθύρων το 2009 πρώτος και καλύτερος τερμάτισε ο Terry Burrows, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το βραβείο Guinness γιατί μπόρεσε να καθαρίσει τρία παράθυρα γραφείου με διαστάσεις 114.3 επί 114.3 cm με ταχύτητα μόνο 9.14 δευτερολέπτων!

storytrender.com

10.Longest bicycle

Το μεγαλύτερο σε μήκος ποδήλατο κατάφερε να κατασκευάσει ο Bernie Ryan στην Αυστραλία ξεπερνώντας προηγούμενο ρεκόρ Αυστραλού και για το κατόρθωμα του αυτό κατέκτησε το 2020 βραβείο Guinness. Συγκεκριμένα, το μήκος του ποδηλάτου έφτασε τα 47.5 μέτρα!

ytimg.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!