10. Τα περισσότερα φιλιά σε 30 δευτερόλεπτα

Στις 16 Ιουλίου του 2017 ο Florian Silbereisen φιλήθηκε από 25 μαζορέτες, 74 φορές μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Είναι ακόμα ενεργό μέχρι και σήμερα.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

gstatic.com

9. Τα περισσότερα «κόλλα πέντε» σε ένα λεπτό

Ο Kaiser Permanente και ο Jason Verrett «κόλλησαν πέντε» 290 φορές μέσα σε ένα λεπτό. Οι δύο άντρες από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια έσπασαν το ρεκόρ το 2016 και από τότε έχουν παραμείνει καλοί φίλοι και συνεχίζουν να κολλάνε πέντε. Παράξενο ρεκόρ αλλά και εντυπωσιακό!

canterra.com

8. Η περισσότερη ώρα που στριφογυρίζει μια μπάλα μπάσκετ πάνω σε μια οδοντόβουρτσα

Να τονίσω ότι ο άνθρωπος την οδοντόβουρτσα την κρατούσε με τα δόντια του, όχι με τα χέρια του. Το 2019 ο Sandeep Singh Kala από τον Καναδά στριφογύρισε μια μπάλα του μπάσκετ πάνω σε μια οδοντόβουρτσα για 1 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα. Ριψοκίνδυνο ρεκόρ θα μπορούσα να πω, όσοι έχουν φάει μπάλα του μπάσκετ στην μούρη καταλαβαίνουν τι εννοώ.

gstatic.com

7. Η ψηλότερη στοίβα από ντόνατς.

Ένα από τα πιο ωραία ρεκόρ θα μπορούσα να πω. Το ρεκόρ αυτό το έσπασαν τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας Jewish Life Centre στην Νότια Αφρική. Κατάφεραν να φτιάξουν μια στοίβα σχεδόν 152 εκατοστών. Αυτό το ρεκόρ ανήκε για πολύ καιρό στους σεναριογράφους της ταινίας The Simpsons (έκανα τον Homer περήφανο).

https://prod-wolt-venue-images-cdn.wolt.com/5fce5e7302ee2f3f7ded2775/22f65072-3bdd-11eb-8516-56c164ffbc6f_dunkin_donuts_close_up_1.jpg

wolt.com

6. Το μεγαλύτερο μωσαϊκό από σούσι

Είτε σας αρέσει το σούσι είτε όχι είναι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ το οποίο παραδόξως δεν έγινε στην Ιαπωνία. Το ρεκόρ αυτό το κατέχουν Νορβηγοί σεφ. Έφτιαξαν ένα μωσαϊκό 56 τετραγωνικών μέτρων για να γιορτάσουν και να τιμήσουν τα 100α γενέθλια της νορβηγικής ομάδας.

https://images.sweetauthoring.com/recipe/6720_2084.jpg

sweetauthoring.com

5. Μεγαλύτερη παρέλαση μαγιό πάνω σε σκι

Ναι! Κι όμως υπήρξαν άνθρωποι που βγήκαν καταχείμωνο στο χιόνι με μαγιό. Προφανώς και συνέβη στην Ρωσία. Συγκεκριμένα μαζεύτηκαν 1.008 άνθρωποι στην πόλη Σότσι και παράλλασαν πάνω σε σκι φορώντας τα μαγιό τους.

4. Τα περισσότερα με το κεφάλι σπασμένα καπάκια τουαλέτας

Νομίζατε ότι τα προηγούμενα ήταν παράξενα; Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό; Ο Kevin Shelley έσπασε με το κεφάλι του 47 ξύλινα καπάκια τουαλέτας μέσα σε 1 λεπτό. Με το κεφάλι του. Αυτό το ρεκόρ έγινε το 2007 και δεν έχει ξεπεραστεί από κανέναν ακόμα, και δεν νομίζω ότι θα ξεπεραστεί. Ο τύπος πήγε το χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο σε άλλο επίπεδο.

https://media.gettyimages.com/photos/broken-toilet-bowl-due-to-obesity-picture-id1201176005

gettyimages.com

3. Ο μεγαλύτερος μαξιλαροπόλεμος

Αν και δεν είναι τόσο παράξενο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι κάπως διασκεδαστικό – και επικίνδυνο, μια δυνατή να φας στο κεφάλι με το μαξιλάρι, πάει, το χάσαμε. Αυτό συνέβη το Σαιντ Πωλ  της Μινεσότα. Μαζευτήκαν 6.261 άνθρωποι σε έναν αγώνα των  Saint Paul Saints και μετά ξέσπασε και ο μαξιλαροπόλεμος. Γιατί τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις μετά από έναν αγώνα baseball;

2. Η μεγαλύτερη καριέρα σαν παγωτατζής

Ο Alan Ganz δούλευε ως παγωτατζής 73 ολόκληρα χρόνια. Για 73 χρόνια μοίραζε χαρά και παγωτά σε παιδιά και τα έβλεπε να μεγαλώνουν. Αυτό το ρεκόρ δεν θα μπορέσει να ξεπεραστεί εύκολα.

https://www.clickatlife.gr/fu/t/4310/1200/10000/000000000055bdeb/1/pagoto-topareksigimeno-kalokairino-glukisma.jpg

clickatlife.gr

1.Η πιο τριχωτή οικογένεια

Το ρεκόρ αυτό το κατέχει η οικογένεια Ramos Gomez. Εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης που τους γεννά τρίχες σε όλα τα σημεία του σώματος, σχεδόν το 28% του σώματος είναι καλυμμένο από τρίχες. Προφανώς και αυτό το άρθρο θα έκλεινε με το πιο κουλό ρεκόρ.     


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!