1.Τοποθέτησε την βάση του μακιγιάζ σου. Αν δεν έχεις, βάλε την ενυδατική σου κρέμα.  Μετά  άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το foundation σου. (make up) Συνέχισε με Conseler σε όλο το μάτι.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

2. Βάζουμε διάφανη πούδρα σκόνη σε όλο το πρόσωπο ή  compact για έξτρα κάλυψη. Μετά συνέχισε με άσπρη πούδρα σε σκόνη. Είναι απαραίτητη κάτω από το μάτι για να μην μαυρίσει η περιοχή από τις μαύρες σκιές που θα τοποθετήσεις στη συνέχεια.

3. Μολύβι ματιού σε όλο το κινητό βλέφαρο και σβήσε με το πινέλο να  φαίνεται σαν σκιά. Πάνω από το μολύβι βάλε μαύρη σκιά ματ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα μία σκιά για την κόγχη του ματιού σε μπρονζε απόχρωση. Στην εσωτερική γωνία του ματιού, βάλε λίγη γυαλιστερή σκιά και τόνισε την γωνιά του φρυδιού σου με μία απαλή σκιά. Μην ξεχάσεις να σχηματίσεις το φρύδι σου με μολύβι ή σκιά φρυδιού.

4. Αν θέλεις σε αυτό το στάδιο τοποθέτησε eye liner και μολύβι ματιού στο κάτω μέρος του ματιού. Απαραίτητη η μάσκαρα για έντονες βλεφαρίδες. Το μυστικό είναι να περάσεις δύο φορές την μάσκαρα. Να στεγνώσει μια φορά και να την ξανά περάσεις.

5. Τοποθέτησε ρουζ σε γήινες αποχρώσεις μην το φοβηθείς. Μην ξεχάσεις να βάλεις λάμψη στα ζυγωματικά, απαραίτητη για ένα βραδινό look.

6. Τέλος μολύβι στα χείλη και κραγιόν σε κόκκινες αποχρώσεις. Μην φοβηθείς το έντονο μάτι έντονα χείλη. Είναι πολύ στην μόδα!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!