Διαφημίσεις στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στους δρόμους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Όπου και να κοιτάξεις.

Διαφημίσεις παντού!

Ειδικότερα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν πια στον καθένα ένα εύκολο και οικονομικό τρόπο πώλησης των προϊόντων του, μιας και γίνεται δωρεάν στις πλείστες περιπτώσεις ή με ποσοστά σε περιπτώσεις που τα προϊόντα διαφημίζονται απο γνωστούς προς το ευρύ κοινό ανθρώπους, τους επονομαζόμενους “influencers” (ως γνωστόν στην Κύπρο, ότι δηλώσεις είσαι!).

Λογικό επομένως, βλέποντας διάφορα προϊόντα -ειδικότερα ρούχα- να μπαίνουμε στον πειρασμό να προχωρήσουμε σε μία ή και περισσότερες online αγορές. Προσωπικά, σε αρκετές περιπτώσεις έχω μπεί στον πειρασμό να αγοράσω από τέτοια site και ταυτόχρονα ήμουν διστακτική κατά πόσον ή όχι έπρεπε να προχωρήσω σε τέτοιες αγορές, χωρίς να έχω δω από κοντά ή να έχω δοκιμάσει το προϊόν!

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι έτσι το εξής…..

Αξίζει να τ’ αγοράσω;

Η απάντηση εναπόκειται στον καθένα προσωπικά! Απλώς εγώ θα σε συμβουλεύσω ως άτομο που αγαπά τη μόδα και παρακολουθεί τις τάσεις και σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες σε περίπτωση που αποφασίσεις να το κάνεις, τι να προσέξεις!

Να λοιπόν μερικά tips:


Μονοπώλιο τέλος!

Αν βρίσκετε ένα προϊόν πιο φτηνό online, μπορείτε πρώτα να ελέγξετε την ποιότητα του προτού προβείτε σε online αγορά από τα καταστήματα! Ναι, πολύ σωστά ακούσατε!. Συχνά παρατηρώ ότι, επειδή τα περισσότερα ρούχα στην Κύπρο έχουν ως χώρα προέλευσης την Ελλάδα, τα ίδια ακριβώς μοντέλα που υπάρχουν στα μαγαζιά τα βρίσκουμε και online!

Γιατί να προχωρήσετε σε online αγορά και όχι σε αγορά κατευθείαν από τα καταστήματα;

Διότι ενδεχομένως να μπορείτε να τ’ αγοράσετε φθηνότερα μιας και τα online καταστήματα δεν επιβαρύνονται από τα επιπλέον έξοδα μιας boutique (ενοίκιο, ρεύμα κ.τ.λ). Αντιθέτως, έχουν καθαρό κέρδος από την πώληση ενός προϊόντος.

Από ποια site να επιλέξω τις αγορές μου…;

H δική μου συμβουλή η οποία πηγάζει από προσωπική εμπειρία: προχωρήστε σε αγορές από online καταστήματα που απευθύνεται ΚΑΙ στην Κυπριακή αγορά. Κυρίως για προϊόντα με χώρα προέλευσης την Ελλάδα, δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής!

Αγοράζω από το πρώτο site που βλέπω συχνά να διαφημίζει προϊόντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

H απάντηση είναι όχι! Καταρχάς συμβουλευτείτε φίλους σας που έχουν προχωρήσει σε μία τέτοια είδους αγορά, εάν έμειναν ευχαριστημένοι από την ποιότητα του προϊόντος και την τιμή ή συγκρίνετε τις τιμές ενός προϊόντος μέσα από δύο ή και περισσότερα online καταστήματα. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε μια αγορά, αφού όπως έχω παρατηρήσει τα πλείστα site διαφημίζουν τα ίδια προϊόντα σε διαφορετικές τιμές!

Είναι ασφαλής η επιλογή αγοράς από τέτοιες σελίδες;

Θα έλεγα πως η ασφαλέστερη επιλογή είναι εφόσον το προϊόν δεν εξοφλείται μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης, αλλά με αντικαταβολή.Δηλαδή παράδοση των χρημάτων ταυτόχρονα με την παραλαβή του προϊόντος! Έτσι μπορείς να το ανοίξεις, να το ελέγξεις και αν δεν σου αρέσει δεν το παίρνεις καν και το επιστρέφεις πίσω!

Αξίζει λοιπόν να τ’ αγοράσω….!?

Εάν τα πέντε πιο πάνω tips ακολουθούνται, η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Ελπίζω να βοήθησα ακόμη και τους πιο καχύποπτους από εμένα!

Μέχρι το επόμενο θέμα…

Φιλιά χχχ

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
2
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
5
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!