Είμαστε ένα βήμα πριν να ανοίξει και επίσημα το σπίτι του GNTM. Το νέο είναι όμως σε αυτό το σπίτι θα υπάρχουν φέτος και αγόρια! Άρα, η καλύτερη δηλαδή περίοδος να νιώσω κι εγώ διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού και βέβαια η κατάλληλη περίοδος για να σας παρουσιάσω αυτό το άρθρο! Αντέγραψα λοιπόν 5 concepts από το GNTM επιλέγοντας τόσο από τον πρώτο κύκλο όσο και από τον δεύτερο. Ανυπομονείς να δεις πως τα πήγα; Τότε scroll down και πες μου τη γνώμη σου, αν το’ χω!!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

 1) Φωτογράφιση σε βιομηχανικά κοντέινερ – @elekarnava

Η πόζα κατατεθέν αυτού του concept ήταν σίγουρα αυτή της Ελευθερίας Καρναβά, γι’αυτό και εγώ ήθελα πάντα να τη δοκιμάσω αλλά βρε Ελευθερία με δυσκόλεψες πολύ! Η μέση μου νομίζω μοιράστηκε στα δύο. Ωστόσο πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν αρκετά κοντά με το δικό σου.

2) Φωτογράφιση με αγωνιστικό αυτοκίνητο – @anna_amanatidou

Ταχύτητα και γρήγορα αυτοκίνητα είναι σίγουρα αντρική υπόθεση, ωστόσο τα κορίτσια του GNTM μας έδειξαν ότι μπορεί να είναι και γυναικεία. Πώς σας φάνηκε αυτό το αποτέλεσμα;

3) Φωτογράφιση με πτηνά – @keisi.miziou

Μετά από 30 λεπτά που ήμουν στο κοτέτσι, κατάφερα και πήρα την κότα. Με ευγένεια πάνω από όλα, αφού αγαπάμε τα ζώα. Το σκηνικό το φτιάξαμε εμείς και πιστεύω τα πήγα πολύ καλά! Παρόλα αυτά δεν ήταν και το καλύτερο, να μπαίνεις μέσα στο κοτέτσι μέρα μεσημέρι, όταν η θερμοκρασία είναι στους 35 βαθμούς κελσίου. Βγήκα καταϊδρωμένος αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

4) Φωτογράφιση με πλωτή πασαρέλα – @marianna_painesi

Αυτό το concept τηρήθηκε κατά γράμμα, αφού ήμουν όντως σε πλωτή πασαρέλα, τώρα που την βρήκα αυτό είναι ένα άλλο θέμα… Ευτυχώς που δεν έπεσα και στην θάλασσα όμως, γιατί δεν φημίζομαι για τις κολυμβητικές μου ικανότητες! 😊

5) Φωτογραφία με την ντουζιέρα – @harapappa

Μετά από μια κουραστική και ζεστή ημέρα, ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να ζητήσω, η χαρά μου δεν περιγράφεται, νομίζω φαίνεται και στην φωτογραφία. Φόρεσα το μαγιό μου και άφησα το νερό να τρέξει στο κορμί μου. Τι λες; Πώς τα πήγα;

5 υπέροχα concepts και 5 υπέροχες αντιγραφές. Τι, όχι; Πλέον έχω γίνει ειδικός στις αντιγραφές και νομίζω πως μπορώ να καταφέρω ότι μου ζητηθεί. Πιο δύσκολο απ’ αυτό ωστόσο δεν νομίζω να υπάρξει.

Ευχαριστώ που με είδες, περιμένω τα σχόλια σου!

Photos & editing Λουκία Ηρακλέους. Θερμές ευχαριστίες και στον Σάββα Παναγή που μας παραχώρησε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
42
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
6
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!