• Καλοκαιρινά πλεκτά – ψάθινα τσαντάκια:

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε να κλέβουν   την παράσταση τα πιο μικρά τσαντάκια με γυαλιστερές  ή μπόχο λεπτομέρειες, με λαμπερές πέτρες, κορδέλες κλπ. Προσωπικά λατρεύω τα τσαντάκια που υπάρχουν σε σετ 3ων – 4ων μεγεθών. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για όλες τις περιστάσεις, από την παραλία μέχρι και τον γάμο χωρίς να κάνουν το λουκ να δείχνει πρόχειρο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Κλασικές μεσαίου μεγέθους απλές τσάντες:

Αν και τον τελευταίο καιρό στην μόδα κυριαρχούν τα μικρά τσαντάκια ή και τα πορτοφόλια, οι κλασικές απλές μαύρες, καμελό ή οποιασδήποτε άλλης απόχρωσης  τσάντες ποτέ δεν έχουν χάσει την αξία τους. Θεωρώ πώς μια τέτοια τσάντα θα έπρεπε να ήταν το νούμερο ένα για μια γυναίκα που ξεκινά τώρα την συλλογή της αφού είναι εύκολο να συνδυαστεί και είναι κατάλληλη για πολλές περιστάσεις.

MiniAccessories bag :

Η αλήθεια είναι πως αυτού του είδους τσάντες συζητιούνται αρκετά για το ζήτημα του εάν αξίζουν τον κόπο η όχι. Αρχικά εγώ μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά εναντίων τους, μέχρι που πήρα μια και τώρα δεν μπορώ να την αποχωριστώ. Μπορεί να μην είναι η ιδανική τσάντα που μπορεί κανείς να τοποθετήσει πολλά πράγματα στο εσωτερικό της, όμως μπορεί να προσθέσει την απαραίτητη πινελιά για να απογειώσει ένα outfit. Ειδικά όταν θεωρούμε πως το ντύσιμο μας είναι ένα στάδιο πριν το «υπερβολικό», τότε αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για να το διατηρήσει κομψό.

Beltbags :

Η κατηγορία αυτή εννοείται πως αφορά κυρίως πρωινά ή απογευματινά λουκ χωρίς να απαγορεύεται φυσικά να χρησιμοποιηθεί και για βραδινή έξοδο. Δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλες από της πολύ αγαπημένες  belt- bags, που δίνουν μια ιδιαιτερότητα στο όλο σύνολο. Προσωπικά κυρίως τις  χρησιμοποιώ για εξόδους σε καφετέριες ή εστιατόρια για brunch. Σε χώρους όπως αυτοί όλοι ντυνόμαστε με πιο «χαλαρά» outfits, γι’ αυτό και οι belt- bags ολοκληρώνουν τον απόλυτο συνδυασμό.   

Glam – super extra bags:

Τελευταία  για σήμερα άφησα μια πολύ αγαπημένη μου κατηγορία, τις λίιιιγο πιο εντυπωσιακές τσάντες. Για να χρησιμοποιήσουμε μια τέτοια τσάντα θα πρέπει να επιλέξουμε ένα πιο απλό outfit ούτως ώστε όλη η προσοχή να δίνεται στην τσάντα. Η συγκεκριμένες τσάντες θεωρώ πως είναι καταλληλότερες για βραδινές εξόδους αφού δίνουν μια πιο glamour άποψη στο σύνολο που μπορεί να υποστηριχτεί καλύτερα με ένα  βραδινό φόρεμα ή κουστούμι ή οτιδήποτε άλλο παρά από ένα πρωινό ρούχο.  Αυτό φυσικά δεν καθιστά απαγορευτική την χρήση τους στα πρωινά, φτάνει να συνδυαστεί σωστά και να μην κάνει το σύνολο να δείχνει υπερβολικό


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!