Όλοι οι άνδρες θέλουν να δείχνουν ωραίοι, ωστόσο μερικοί από αυτούς κάνουν τρελά πράγματα προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή του γυναικείου φύλου. Ενώ αυτό δεν είναι κακό, αν θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα, θα πρέπει να λάβουν υπόψιν ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες μισούν στην εμφάνιση ενός άνδρα.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Πολύ στενά παντελόνια

Οι περισσότερες γυναίκες μισούν τα πολύ στενά παντελόνια. Ωστόσο το συγκεκριμένο είδος παντελονιών δεν είναι για όλους τους σωματότυπους. Καλό θα ήταν να φοράς παντελόνια πιο φαρδιά και με πιο πολύ ύφασμα.

pining.com

Κάλτσες με παντόφλες

Κρυώνεις ή ζεσταίνεσαι;  Οι κάλτσες προορίζονται για να φοριούνται με παπούτσια και οι παντόφλες σκέτες για να δροσίζονται τα πόδια σου, κάλτσες με παντόφλες δεν έχω ξανά δει, εκτός κι αν το στηρίζεις 100% τότε καλά κάνεις και έχεις το δικό σου στυλ.

pining.com

Χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Και όταν λέμε χαμηλοκάβαλα, εννοούμε σε σημείο που να φαίνεται το εσώρουχο σου, εκτός αν είσαι 15χρονος wanna-be-rapper. Δεν δείχνει ωραίο και σίγουρα δε θα έχεις πολλές ελπίδες με τις κυρίες #sorrynotsorry.

pining.com

Πολλά αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ δίνουν άλλη νότα στο στυλ σου και ο σωστός αριθμός τους, μπορεί να κάνει πολλά στην εμφάνιση σου. Ποιος όμως είναι ο σωστός αριθμός; Η σωστή απάντηση είναι τρία. Αν φοράς τρία κολιέ, ένα ρολόι, βραχιόλια και στα δύο χέρια και ένα δαχτυλίδι, θα λέγαμε πως είσαι λίγο υπερβολικός.

pining.com

Πάρα πολλή κολόνια

Όλους μας αρέσει να έχουμε μια ωραία μυρωδιά, αλλά ρε φίλε με το να λούζεσαι την κολόνια αυτό δε σε κάνει ποθητό αλλά το αντίθετο. Θα απομακρύνεις τις γυναίκες και μετά θα αναρωτιέσαι γιατί. Χρησιμοποίησε τη κολόνια με μέτρο (στους καρπούς, πίσω από τα αφτιά και στον λαιμό).

pining.com

Έκανα λοιπόν την έρευνα μου και σου έδειξα τι μισούν οι γυναίκες στους άνδρες, αν και αυτό είναι υποκειμενικό αφού η κάθε γυναίκα έχεις τις δικές τις ιδιοτροπίες, τι όχι;

Εις το επανιδείν! 


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!