Loading

Work and Dressed by Lenos!

Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ενημερώσω ότι το παρακάτω άρθρο το έκανα με πολύ κόπο και με βοήθεια από συναδέλφους. Για τα αντρικά looks μπορούσα να δώσω κάποιες συμβουλές. Για τα γυναικεία από την άλλη δυσκολεύτηκα αρκετά.

Ένα καθημερινό βάσανο, το πώς θα ντυθείς στη δουλειά. Όποια δουλειά και να κάνεις. Είτε δουλεύεις σε γραφείο, είτε δουλεύεις σε κατάστημα, είτε σε αποθήκη, οπουδήποτε. Έτσι, για το σημερινό challenge που μας ανάθεσαν οι ιθύνοντες του beezdom που αποφάσισαν να μου δώσουν την κατηγορία beautybeez, αποφάσισα να σας παρουσιάσω κάποια στυλ από κάποια επαγγέλματα, από τα οποία μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες. Ή και όχι. It’s up to you!!!

Η πιο πάνω εμφάνιση μπορεί να είναι ένα καθημερινό, ταυτοχρόνως cool andchick ντύσιμο για μία νοσηλεύτρια. Συνδυάζει μια μπλούζα φανταχτερού χρώματος με ένα απλό τζιν και ζώνη. Τα γυαλιά ηλίου (μόνο για το δρόμο μην τα φορέσετε στο νοσοκομείο) δίνουν μια fashionable νότα. Επίσης, μπορείτε να πάρετε μια μικρή τσάντα μαζί σας για τα απαραίτητα.

Τα παραπάνω παιδιά, νέοι, ταλαντούχοι, influencersκλπ. δουλεύουν σε λογιστικά γραφεία άρα είναι ντυμένοι formal-casual. Το αγόρι που βλέπετε, ντύνεται με ένα μαύρο παντελόνι στενού τύπου, μαύρο πουκάμισο αλλά σπάει την μαυρίλα με ένα ανοιχτό γκρίζο τρικό. Παπούτσια μαύρα. Η κοπέλα δε, πάλι κάνει συνδυασμό του μαύρου τοπ της με ένα καρό να το πούμε παντελόνι και μαύρα, κάπως ψηλές σε τακούνι και κάπως χαμηλές σε ύψος μπότες. Αλλιώς μποτάκια όπως με ενημερώνουν απ’ το control.

Συνεχίζουμε με γραφειακά looks, αφού οι δύο πιο πάνω μπορούν να σας κλείσουν άνετα στην φυλακή. Ναι, είναι δικηγόροι. The guy φοράει μια αρκετά επίσημη ενδυμασία με ένα ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο, γραβάτα σκούρου χρώματος τα οποία συνδυάζονται εξαιρετικά με το σκούρο χρώμα στο κάτω μέρος. Η κοπέλα από την άλλη, φοράει μια ροζ-μπον-μπον μπλούζα την οποία συνδυάζει με μαύρη παντελόνα και ψηλή πλατφόρμα. Άρα μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα looks επειδή όπως λέει και ο λαός, trustthem, they are lawyers.

Για το τέλος αφήσαμε κάτι πιο απλό. Γι’ αυτούς που δουλεύουν σε αποθήκη καταστημάτων αλλά πρέπει να εμφανίζονται και σε κόσμο άρα πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένοι. Ο πιο πάνω bodybuilder, συνδυάζει μια στενή μαύρη μπλούζα (για να φαίνονται οι κοιλιακοί προφανώς), με ένα απλό τζιν και παπούτσια από ατσάλι. Κυριολεκτικά από ατσάλι, αφού δεν θα θέλατε να σας κτυπήσει οτιδήποτε από την αποθήκη στα πόδια.

Το πιο πάνω παιδί που ίσως το γνωρίζετε από κάποιο site στην δουλειά φοράει ένα απλό μπεζ παντελόνι με μαύρα παπούτσια, τα οποία συνδυάζονται με μαύρο πουκάμισο (χωρίς κολλάρο- είναι στην μόδα τελευταία) και μαύρο μακρύ παλτό. Μπορείτε επίσης να φορέσετε μπλε σκούρο παντελόνι με γαλάζιο πουκάμισο και καφέ παπούτσια και καφέ ζώνη. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να τελειοποιηθεί το σύνολο με κάποιο αξεσουάρ, όπως είναι για παράδειγμα το ρολόι. Αν είναι ηλιόλουστη η μέρα μαύρα γυαλιά ηλίου μπορεί να απογειώσουν το λουκ.  

Συνοψίζοντας, μπορώ να τοποθετηθώ στο ότι το μαύρο ήταν συνδυασμός σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις για δουλειά αφού μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με οτιδήποτε.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Work and Dressed by Lenos!