Loading

Will and Jada Smith. Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη αλλά και στη ζωή.

Τώρα, 2 χρόνια μετά τον γάμο τους, θα μπορούσαμε ξεκάθαρα να πούμε ότι το ζεύγος έχει περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα.

Παρά τις φήμες και τις εικασίες για τον χωρισμό τους, οι Will Smith και Jada Pinkett Smith είναι ακόμη παντρεμένοι. Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι φαίνεται πιο δυνατό από ποτέ, κατά κάποιον τρόπο.

Αν και δεν θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ακριβώς, ένα ονειρικό γάμο, για τους ίδιους φαίνεται να θεωρείται ιδανικός, κάτω από τις δικές τους προϋποθέσεις. Μέρος αυτού οφείλεται, ίσως, στη συγκεκριμένη προσέγγιση του «γάμου τους».

Με την ανατροπή που έκανε το ζευγάρι για άλλη μια φορά, στη διαδικτυακή εκπομπή της Red Table Talk, τo ζευγάρι κάθισαν ο ένας απέναντι στον άλλον για να δηλώσουν την αφοσίωση τους και για πρώτη φορά, συζήτησαν δημόσια τις φήμες για κρίση στον γάμο τους, με τη Jada να προβαίνει σε μία απροσδόκητη αποκάλυψη. Σε περίοδο που ο γάμος της με τον Will Smith είχε κλονιστεί σοβαρά, η  Jada, είχε εξωσυζυγική σχέση, με τον ράπερ August Alsina.

Ωστόσο, με την εξομολόγηση της ηθοποιού, κατέληξε στο να δηλώσει, ότι τόσο η ίδια όσο και ο Smith, ανακάλυψαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

usmagazine.com

Άρα μυστικό τους, (αν και όχι μυστικό πλέον), είναι ότι είναι ένα φιλελεύθερο ζευγάρι.  Ο ένας δεν στερεί τίποτα από τον άλλο και ο καθένας έχει την δική του ζωή. Ο όρκος που έδωσαν όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου; «Δεν πρόκειται ποτέ να πούμε ο ένας στον άλλον ότι συνέβη κάτι με κάποιον άλλον αφού γίνει. Αν νιώσουμε ότι θέλουμε κάποιον άλλον λέμε…χρειάζομαι να κάνω σεξ με κάποιον άλλον. Δε θα το κάνω αν δεν το δέχεσαι αλλά σε παρακαλώ να το δεχτείς».

Και στα δικά μας βρε!

Τι όμως κινεί το ενδιαφέρον και στρέφει την προσοχή στο συγκεκριμένο δίδυμο; Εκτός από το δράμα και κουτσομπολιά γύρω από τα ονόματά τους, η παρακάτω σελίδα, όπως πολύ καλά θα δείτε, αφορά έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του ζευγαριού,  «Will and Jada Smith Family Foundation» που ξεκίνησε το 1996.  Στόχος, να κάνουνε τον κόσμο «καλύτερο επειδή τον αγγίξαμε» / making the world “better because we touched it”. Έκτοτε, η WJSFF έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια και ανεκτίμητους πόρους για να επιταχύνει την ανάπτυξη πρωτοβουλιών που εστιάζουν στην εμβάθυνση της ατομικής και συλλογικής ενδυνάμωσης.

Στόχος, να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να ανυψώσουν την ανθρωπότητα. Οι τέσσερις τομείς εστίασης τους, είναι: Τέχνη & Εκπαίδευση, Κοινωνική Ενίσχυση, Βιωσιμότητα, Υγεία & Ευεξία, παρέχοντας επιχορηγήσεις σε οργανισμούς και άτομα που αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά τους.

Δηλώνουν, ότι η αποστολή τους είναι να οικοδομήσουν έναν οργανισμό πρώτης τάξης που βρίσκεται στη διασταύρωση της φιλανθρωπίας και του κοινωνικού αντίκτυπου, με το όραμά τους να είναι, να δημιουργήσουν έναν κόσμο, στον οποίο κάθε άτομο εμπνέεται για να εξερευνήσει γενναία και να ανακαλύψει την εσωτερική του δυνατότητα.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: bbci.co.uk

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Will and Jada Smith. Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη αλλά και στη ζωή.