Loading

«Βγαίνουμε από το ταξί με ύφος χίλιων καρδιναλίων και στεκόμαστε μπροστά στον γκισέ για να δώσουμε τις ταυτότητες μας. Τις παίρνει μας κοιτάζει καλά καλά και μας λέει το θρυλικό δεν είστε στην λίστα επιβατών».

Τριήμερο 25ης Μαρτίου

ΡΑΦΑΕΛΛΑ: Φυσικά ταξιδάκι στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη (Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή?) με την κολλητή μου εννοείται (ΑΛΙΜΟΝΟ) . Ήταν ένα ταξίδι ονειρικό με τους τραγουδιστές μας , τα καφεδάκια μας στον παραλιακό και φυσικά τα αγαπημένα μας κλαμπάκια. Έλα όμως που αυτή η τόσο ωραία ατμόσφαιρα  μας συνεπήρε υπέρ του δέοντος . Στις 26 Μαρτίου κινήσαμε ως άλλες λατέρνες να πάμε στον Καμπακάκη που τραγουδούσε σε ένα κλαμπ (καταπληκτικός ο αοιδός και το καταχαρήκαμε και δώσαμε και πόνο βρε αδερφέ αφού την επομένη θα φεύγαμε απογευματάκι. Ξημέρωσε η 27η και με βαριά καρδιά φτιάξαμε τις βαλιτσούλες μας και πήγαμε για ένα τελευταίο καφεδάκι στον παραλιακό (ΑΚΑΤΑΧΝΩΤΑ)

ΕΙΡΗΝΗ: Εν τω μεταξύ, κατά τις 15:00, το τηλέφωνο του δωματίου χτυπά.  Κλήση από την reception. Ναι παρακαλώ η κυρία…….?? ναι μάλιστα. απαντώ.  Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να αποχωρήσετε από το δωμάτιο σας, διότι οι συμφωνηθείσες μέρες διαμονής είναι 21-26 Μαρτίου.  Εγώ χαλαρή, κυρία, ρωτώ την κολλητή (η οποία έκανε μπάνιο και συγχρόνως ποτ πουρί Ρέμου (σορρυ νέιπαρς φορ δατ)) : Κόρηηη?? εν επληρώσαμε μια χαρά για 5 νύχτες? Αυτή διακόπτει λίγο την “ΕΚΤΈΛΕΣΗ” Ρέμου και μου απαντά ναι κόρη, άηστους τζιαμέ εν ηξέρουν τίποτε τούτοι…. αχάριστοι!

ΡΑΦΕΛΛΑ: Στις 5 περίπου ήρθε το ταξάκι μας να μας παραλάβει . Εμείς συγκινημένες βγάζαμε τις απαραίτητες σέλφι τον Λευκό Πύργο για το γνωστό στόρυ μπακ του σαιπρους και όλα τα συναφή και επιτέλους φτάσαμε στο αεροδρόμιο Μακεδονίας. Βγαίνουμε από το ταξί με ύφος χίλιων καρδιναλίων και στεκόμαστε μπροστά στον γκισέ για να δώσουμε τις ταυτότητες μας. Τις παίρνει μας κοιτάζει καλά καλά και μας λέει το θρυλικό δεν είστε στην λίστα επιβατών.

ΕΙΡΗΝΗ: Τότε η μια ξεκινά να φωνάζει όχι αποκλείεται κάνετε κάποιο λάθος και η άλλη κάτσετε να σας δείξουμε τα εισιτήρια, έχουμε αποδείξεις εμείς… σαν να βρισκόμασταν σε δικαστική διαδικασία….Τότε δείχνουμε τα εισιτήρια μας στην υπεύθυνη και τι να δει? τω όντι… πετούσαμε η ώρα 21:05…. μα μια μέρα πριν. 

Και ξαφνικά ο απόλυτος πανικός…. Δώστου τηλέφωνα Κύπρο στη μάμα, παπά, παππού, γιαγιά και μιά θεία,φωνές και όλα τα επίθετα περί υπεθυνότητας (νοτ) που αποτελούν τα BEST OF των αγαπητών μας γονιών…..ανεύθυνες, επιπόλαιες, αναίσθητες και όλα τα συναφή.

Όλες οι πτήσεις γεμάτες (και με τις 5 εταιρείες που πήγαιναν εν προκειμένω Κύπρο) και ξαφνικά ο αγαπημένος μου θείος να βρίσκει τη λύση… μια πτήση με στάση Αθήνα σε 5 ώρες και μετά Λάρνακα… 287 ευρώ…(THANKS GOD εκανόνισε μας, γιατί οι κάρτες μας…. άστο. εκλάψαν στην Τσιμισκί)… Και ξαφνικά λίγο φως στο Τούνελ….. όμως μια μικρή λεπτομέρεια. που θα πηγαίναμε τις εναπομείνασες 6 ώρες φορτωμένες παρεμπιπτόντως τη δεκάκιλη και την εικοσάκιλη που η αγαπημένη μου φίλη ……… ΕΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ, σκέφτηκε να φορτωθούμε για να φέρουμε μαζί μας τα σινολάκια της καλοκαιρινής σεζόν???  Ευτυχώς, ένας καλός φίλος του πατέρα μας,  θα μας παρελάμβανε και θα ήμασταν μαζί του…. όμως μόλις μας παρέλαβε μας ενημέρωσε για το υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς. Να ναι καλά ο άνθρωπος μας κέρασε και σουβλάκι από το λατρεμένο λεμονογυράδικο. Θα μας έπαιρνε στη Σταυρούπολη 45 λεπτά από το κέντρο για ένα μουσικό αφιέρωμα σε Καζαντζίδη, Καρά και φυσικά τον φίλτατο Στράτο Διονυσίου.

2:45 Κι αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη δε φταίει ο κόσμος, ούτε κι εσύ

3:56 Αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους του παλιούς…..

5:46 κι αν χιονίζει και αν βρέχει τ’ αγριολούλουδο αντέχει………

Μπορείς να διαβάσεις τη συνέχεια της ιστορίας εδώ!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    «Βγαίνουμε από το ταξί με ύφος χίλιων καρδιναλίων και στεκόμαστε μπροστά στον γκισέ για να δώσουμε τις ταυτότητες μας. Τις παίρνει μας κοιτάζει καλά καλά και μας λέει το θρυλικό δεν είστε στην λίστα επιβατών».